Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι μια...» - Η αποκάλυψη για τη δημοσιογράφο του Happy Day μετά τα λανθασμένα ρεπορτάζ για Στάνκογλου & Λιάγκα

«Δικαίως στεναχωρήθηκε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι μια...» - Η αποκάλυψη για τη δημοσιογράφο του Happy Day μετά τα λανθασμένα ρεπορτάζ για Στάνκογλου & Λιάγκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και ρωτήθηκε για την συνεργάτιδά της στο Happy Day του ALPHA, Τίνα Μεσσαροπούλου. Η ίδια, το τελευταίο διάστημα, έκανε λάθος σε δύο ρεπορτάζ της και κατηγορήθηκε από το κοινό στη συνέχεια.

Το πρώτο αφορούσε την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, για το οποίο ανέφερε πως ήταν σε σχέση με πολύ γνωστή παρουσιάστρια, ενώ το δεύτερο είχε να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα και το ταξίδι του στο Ντουμπάι, το οποίο το χαρακτήρισε ως "τζαμπουίτα".

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα λανθασμένα ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου

Απολογήθηκε και για τα δύο (δείτε εδώ τη συγγνώμη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1), ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε ακουστεί και η πλευρά της παρουσιάστριας, η οποία δήλωσε: «Ο καθένας από εμάς έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, όλοι ξέρουμε ποιος είναι τι και τι δουλειά προσφέρει. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι μια πολύ στενή μου συνεργάτιδα και όταν παρουσιάζεις πρωτογενή ρεπορτάζ, μπορεί κάποιες φορές να πέσεις και έξω. Στη μία περίπτωση του αγαπημένου ηθοποιού (Γιάννη Στάνκογλου) ήταν μια πληροφορία που απ’ ό,τι κατάλαβα συζητούσε όλη η δημοσιογραφική πιάτσα, κι ήταν λανθασμένη. Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα που στεναχωρήθηκε, δικαίως στεναχωρήθηκε, γιατί ειπώθηκε μια έκφραση που δεν άρμοζε».

Η προσωπική εξομολόγηση της δημοσιογράφου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/12, η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την αλλαγή στην εμφάνιση της και αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά σε σχεδόν έναν χρόνο (δείτε εδώ φωτογραφίες της με ροζ μπικίνι της παραλία).

Η δημοσιογράφος πριν από μερικές ημέρες, είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Happy Day, την δυσκολία που αντιμετώπησε στην εγκυμοσύνη της και το σοκ που υπέστη με την ανακοίνωση του γιατρού της, με αφορμή την εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για την αμνιοπαρακέντηση που έκανε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Είπα να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση και μου είπαν όχι. Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, που εκείνη την ώρα εγώ έγκυος 4 μηνών, υπέστη σοκ...», είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο με την εξομολόγησή της).

"Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος με προσπάθεια. Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου ούτε δευτερόλεπτο. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου», είπε η δημοσιογράφος.

«Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά. Μέχρι που κάποια στιγμή η κουμπάρα μου στην παραλία μου είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες. Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω. Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει "τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ". Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 5.30», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: