«Ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος και υπέστη σοκ...» - Η εξομολόγηση της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την δυσκολία που αντιμετώπησε στην εγκυμοσύνη της και το σοκ που υπέστη με την ανακοίνωση του γιατρού της, μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για την αμνιοπαρακέντηση που έκανε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Το πρωί της Τρίτης 17/10, η Θάλεια Ματικά στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, μίλησε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο εγκυμοσύνες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη οποίος υπήρξε υποστηρικτικός σε αυτό το "ταξίδι. (δείτε εδώ τη συνέντευξή της)

Η εξομολόγηση της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Η Θάλεια είπε για τους φόβους της όταν της ανακοινώθηκε. Μου έχει συμβεί και εμένα και σου δίνουν κάποιες πιθανότητες. Μου έχει τύχει κι εμένα, που ήταν από λάθος αξιολόγηση της εξέτασης και μου είπαν ότι υπάρχουν αυτές οι πιθανότητες» είπε αρχικά.

«Είπα να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση και μου είπαν όχι. Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, που εκείνη την ώρα εγώ έγκυος 4 μηνών, υπέστη σοκ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες… Δεν έθιξε το θέμα, είπε τα συναισθήματά της καθαρά την ώρα της απόφασης. Υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες που παίρνουν την απόφαση να κρατήσουν τέτοια παιδιά» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της για το γάμο της

«17 χρόνια γάμου που τα έχουν όλα και πέρασαν νεράκι! Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η πρώτη μέρα του Ιουλίου ημέρα Σάββατο όπως σήμερα με πολλή ζέστη που ξεκίνησε να γράφεται το βιβλίο της κοινής μας ζωής. Ευκολίες, δυσκολίες, χαρές, λύπες αλλά πάνω από όλα πολλή αγάπη, θαυμασμός ο ένας για τον άλλο, κατανόηση και δυο υπέροχα αγόρια! Σε αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ @georgemilon! 1.7.2006», έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ανάρτηση που έκανε για να ευχηθεί στον σύζυγό της (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους).

Μάλιστα, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο εκπληκτικό νυφικό της, το οποίο ήταν με ανοιχτό μπούστο και άνοιγμα στο πόδι.

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο σύζυγός της Γιώργος Μυλωνάκης στο προφίλ που έχει στο twitter δημοσιεύοντας φωτογραφία επίσης από το γάμο τους αλλά σε άλλη πόζα.

«17 χρόνια γάμου με την ⁦@TinaMess αμέτρητες στιγμές χαράς και ευτυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά.