"Κόλαφος" η Πελαγία Καζολέα για το Survivor: «Το στυλ της Δαλάκα είναι ψεύτικο! Η παραγωγή έχει δώσει στην Ασημίνα...»

"Δίκασε" τις δύο παίκτριες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Πελαγία Καζολέα συμμετείχε σε έναν από τους προηγούμενους κύκλους του Survivor και η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, την πλησίασε για να την ρωτήσει σχετικά με τον νέο κύκλο και όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

Η ίδια, λοιπόν, πέταξε τα "καρφιά" της για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και στο στόχαστρό της μπήκαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Την δεύτερη, μάλιστα, τη γνωρίζει καλά και παρόλο που είχαν έρθει κοντά δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα της.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Πελαγίας Καζολέα για την Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα

«Είναι κακό φέτος το Survivor, δεν νιώθω ότι οι χαρακτήρες είναι αληθινοί. Όλοι πάνε διαβασμένοι, αλλά το βλέπω λίγο περίεργο. Η Ασημίνα το είχε πει ξεκάθαρα ότι "πλέον δεν με νοιάζει, γιατί πλέον δεν ψηφίζει ο κόσμος". Οι νέοι κανόνες είναι μια ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες. Η Ασημίνα είναι από τα πρόσωπα που της έχει δώσει η παραγωγή ρόλο και έχει μάθει πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεν είναι η αγνότητα που είχαμε όταν μπήκαμε που κανείς δεν είχε βγει ξανά στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φέτος δεν είχα πρόταση για το Survivor. Ούτε την Κατερίνα Δαλάκα ούτε την Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορώ να πω ότι τις συμπαθώ. Γνώρισα την Κατερίνα το καλοκαίρι και ήρθαμε αρκετά κοντά, το στυλ της δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το εγκρίνω, είναι πολύ ψεύτικο και με πάρα πολλή έπαρση. Αυτό μου "χτυπάει" λίγο άσχημα».

Πελαγία Καζολέα για Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα

Αποχωρεί άρον άρον η Ασημίνα από το Survivor;

Μια σοβαρή εξέλιξη έχουμε στο Survivor 2024 με την παίκτρια φαβορί, Ασημίνα Χατζηανδρέου, να βρίσκεται μια ανάσα από την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Συγκεκριμένα στο τελευταίο αγώνισμα την είδαμε να τραυματίζεται σοβαρά και να αποχωρεί από τον στίβο μάχη με πόνους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός της είναι σοβαρός και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 25/2: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που ξαφνιάζει τους πάντες

Σύμφωνα με τα spoilers, δε, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει υποστεί ένα κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί χρόνο για να φτιάξει το πρόβλημα, αφού πολλοί κάνουν λόγο για περίπου 3 εβδομάδες για να γίνει καλά.

Αυτό σημαίνει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr