Survivor trailer 25/2: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που ξαφνιάζει τους πάντες

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 25/2: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που ξαφνιάζει τους πάντες

Μπορεί η 7η εβδομάδα του Survivor να ολοκληρώθηκε με κλάματα και διπλή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι έφυγαν, γιατί και πόσα λεφτά πήραν) αλλά η νέα εβδομάδα κρύβει πολλές εκπλήξεις και χαρές! Η πρώτη από αυτές είναι η παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι σύνηθες φαινόμενο ο Τούρκος παραγωγός να κάνει την εμφάνισή του σε δυο περιπτώσεις: Όταν υπάρχει κάτι δυσάρεστο που πρέπει να ανακοινώσει ή όταν έρχονται τα μεγάλα έπαθλα. Στην προκειμένη ισχύει το δεύτερο, με μια ακόμα μεγάλη έκπληξη!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, την Κυριακή φτάνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν είναι μόνος! Ο θρυλικός Ροναλντίνιο θα βρίσκεται δίπλα του και οι παίκτες θα κληθούν να τον ανταγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης με ποδόσφαιρο φυσικά! Ο νικητής; Παίρνει αμέτρητα και θεαματικά δώρα!

Δείτε επίσης: Ροναλντίνιο: Η οικονομική καταστροφή, η φυλακή και τα πάρτι με όργια

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροναλτίντιο πριν έρθει στο ελληνικό Survivor έκανε μια στάση στο Τούρκικο όπου έγινε ο κακός χαμός!

Όπως φαίνεται και στα αποσπάσματα από το τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης, έπαιξε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ και beach soccer. Μάλιστα έβαλε και ένα φοβερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι αφήνοντας του παίκτες και τους τηλεθεατές άφωνους και τον Ατζούν ικανοποιημένο για την παρουσία του.

3 γυναίκες και 1 άνδρας - Τα πρόσωπα των νέων παικτών που μπαίνουν στο παιχνίδι

Μια γυναίκα είναι η 28χρονη Αναστασία Τσέρου η οποία είναι παίκτρια μπάσκετ και αγωνίζεται με τον Ιωνικό ως combo γκαρντ (Θέσεις 1-2). Επίσης, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ευνικο, Πετρούπολη, Λευκάδα, Αγία Παρασκευή και Μοσχάτο.

O άντρας είναι ο Νίκος Ρικουνάκης, που αν δείτε από το προφίλ του στο Instagram είναι λάτρης των σπορ, ενώ αγαπάει τις μηχανές.

Ακόμα μια κοπέλα που μπαίνει είναι η Κατερίνα Ζαφειρίου κούκλα μελαχρινή και βολεϊμπολίστρια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου είναι 23 ετών.

Ενώ η τρίτη κοπέλα είναι η Ευγενία Μπόρλα, η οποία ασχολείται πολλά χρόνια με την γυμναστική και την καλλισθενική ενώ έχει σπουδάσει Sports Science.