Survivor highlights 21/2: Δυο αποχωρήσεις σοκ από το παιχνίδι - Λιποθύμησε η Χρυσαειδή στην αγκαλιά του Περπατάρη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 21/2: Δυο αποχωρήσεις σοκ από το παιχνίδι - Λιποθύμησε η Χρυσαειδή στην αγκαλιά του Περπατάρη

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor με δυο αποχωρήσεις σοκ από το παιχνίδι αλλά και μια... λιποθυμία στην παραλία των Μπλε που αποδείχθηκε φάρσα...

Αναλυτικά όσα είδαμε στο χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor

«Ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα...» - Έξαλλος ο Σταμάτης Ταλαδιανός με την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Ο ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, στην προσωπική του συνέντευξη, εξέφρασε την δυσαρέσκεια και τον θυμό του για το γεγονός ότι τον ψήφισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρά το ότι οι δύο αυτοί παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά και τους ενώνει μία φιλία.

«Χθες στο συμβούλιο ένιωσα ότι ήμουν στο μυστικό δείπνο και δίπλα μου είχα τον Ιούδα. Η χρύσα, "η μικρή μου αδερφή" που την έχω προστατέψει πολλές φορές, σε πολλά πράγματα με ψήφισε και αυτή...» είπε ο Σταμάτης.

«Μπορεί να έχουμε έρθει αρκετά κοντά αλλά είχα πει ότι θα ψηφίζω καθαρά αγωνιστικά. Τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα την εξέλιξη του κάθε παίκτη και με γνώμονα παλαιότερες εμφανίσεις του James, τον ψήφισα για να μείνει στην ομάδα...» ανέφερε από την πλευρά της η Χρύσα.

«Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να...» -"Καταπέλτης" ο Σταμάτης Ταλαδιανός για τον Τζέιμς Καφετζή

Πυρ και μανία ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός καθώς ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι βρέθηκε υποψήφιος χωρίς να του έχει περάσει καν από το μυαλό.

Στην προσωπική του συνέντευξη επίσης ο Σταμάτης Ταλαδιανός, παραδέχτηκε ότι δεν έχει πάρει με καθόλου καλό μάτι την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι αποκαλύπτοντας ότι ήρθε φέτος αρκετά διαβασμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά σε κάθε επίπεδο.

«Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί γιατί ερχόμενος ο Τζέιμς στο παιχνίδι, έφερε και κάποια νέα. Οπότε κάπως οι ισορροπίες άλλαξαν. Είναι πανέξυπνος και κοιτάζει, όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα, αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα. Ερχόμενος εδώ είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν και αντίστοιχα θέλετε να μου πείτε ότι ήταν τυχαίο που πήγε και έκανε κατευθείαν παρέα με τον Φάνη;

Ο Φάνης είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και γενικά, ενδεχομένως, του φετινού Survivor μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Άρα ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη, έκανε παρέα, πήρε την εύνοια του, πήγε δίπλα και στον Γιάννη εφόσον κάνει παρέα με τον Φάνη και του άνοιξε λίγο τα μάτια. Του είπε κάποια πράγματα γενικώς και εκεί που έπρεπε να παίξει το σωστό παιχνίδι το έκανε. Είχε παρατηρήσει δύο από τα άτομα της ομάδας μας να μην είναι τόσο κοντά με κάποιους άλλους. Μιλάω και αναφέρομαι στη Δώρα και την Άιρα.

Ο Τζέιμς Καφετζής έστειλε, πριν μπει στο παιχνίδι, στη Δώρα τα δράμια! Έψαξε να βρει ποιος είναι ο άντρας της για να του στείλει μήνυμα και να του πει "επειδή θα μπω στο παιχνίδι, θες να πω κάτι στη Δώρα από σένα;" Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος! Και επειδή πραγματικά το Survivor το έχω δει, εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του».

«Είναι ένα είδος νέας γενιάς buller, ήθελε να...» - Ο Νίκος Γκάνος "αδειάζει" τον Αλέξη Παππά

Πολλές είναι οι αντιπάθειες στο φετινό Survivor, με τους παίκτες πλέον να μιλούν ανοιχτά, αδειάζοντας τους συμπαίκτες τους. Στο επεισόδιο (21/2) ο Νίκος Γκάνος εξέφρασε την αντιπάθεια του απέναντι στον Αλέξη Παππά, καθώς θεωρεί ότι κάνει bullying στους παίκτες.

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας, δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά. Ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που ξαναβγήκε υποψήφιος. Είναι η τρίτη φορά που είναι υποψήφιος από την ομάδα του, αυτό πιστεύω κάτι δηλώνει. Προσωπικά τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας.

Ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή εγώ και η Μαρία και τον ψηφίζουμε, κάτι που δεν ισχύει αφού αγωνιστικά είναι κατώτερος. Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Δε μιλάω πολύ. Το έχει καταλάβει ο κόσμος, δε με νοιάζει να φανώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις.

Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, αυτό που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι, είναι μεγάλη αλήθεια, ήμουν κι εγώ μπροστά, ήμουν μπροστά και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε πει. "θέλετε να κάνω τον Γιάννη να ντραπεί" και γελούσε. Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν» είπε ο Νίκος Γκάνος.

Κατέρρευσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στην παραλία των Μπλε επικράτησε χαμός όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή σωριάστηκε στη άμμο μετά από ασκήσεις που έκανε με τις κοπέλες. Αμέσως έτρεξε κοντά της ο Γιάννης Περπατάρης και την έπιασε αγκαλιά για να την μεταφέρει στον γιατρό.

Όπως αποδείχθηκε όμως τους έκανε απλώς μια πλάκα.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από μία σκληρή αναμέτρηση, οι Διάσημοι κατάφεραν, με την καθοριστική συμβολή του Ντάνιελ, να κερδίσουν το αποψινό αγώνισμα και να διαβάσουν τα ξεκαρδιαστικά σχόλια που γράφουν οι φανατικοί τηλεθεατές στο Twitter. Μάλιστα λίγο μετά τον αγώνα ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως είπε την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει κάτι μεγάλο, εκεί θα είναι ο Ατζούν.

Ανακοίνωση "σοκ" από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν την μονομαχία - Αυτή είναι η παίκτρια που βρίσκεται εκτός

Σε μία ανακοίνωση που σόκαρε παίκτες και τηλεθεατές προχώρησε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστης αναφέρθηκε στους παίκτες οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών στο αγώνισμα για λόγους υγείας και ανακοίνωσε ότι μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρίσκεται πλέον εκτός.

Λίγο πριν την ξεκινήσει η μονομαχία, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι λόγω προβλήματος υγείας η Όλγα Πηλιάκη δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Διάσημοι και μαχητές έμειναν "άφωνοι" καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη για την συμπαίκτρια τους.

Δείτε επίσης: Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Νίκος Γκάνος και Σταμάτης Ταλαδιανός, αναμετρήθηκαν μέχρι τελικής πτώσης για να διεκδικήσουν την θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν πρώτος στα στατιστικά και έτσι επέλεξε τον αποψινό στόχο, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός ήταν εκείνος που κατάφερε να εξασφαλίσει πρώτος την θέση του στο παιχνίδι. Μετά από μία δυνατή μάχη, ο Νίκος Γκάνος ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το Survivor.