Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Αποχώρησε αναγκαστικά και ξαφνικά λόγω προβλήματος υγείας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - Όλγα Πηλιάκη: Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό 21/2 επεισόδιο του Survivor! Λίγο πριν την μονομαχία της αποχώρησης (δείτε εδώ τον παίκτη που αποχώρησε τελικά! Μεγάλη έκπληξη!!!) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, αφήνοντας άναυδους τόσο τους Κόκκινους όσο και τους Μπλε παίκτες, πως η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή την στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό κι έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, αν είναι όλα καλά και προλάβει θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία. Να αναφερθώ, όμως, και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και απόψε στην κλινική και λόγω ενός ιατρικού θέματος το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο σύζυγος αυτής, Στέλιος Χανταμπάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε τι είναι αυτό που κράτησε την Όλγα εκτός του παιχνιδιού γράφοντας:

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις, πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση. Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για την στήριξη σας αυτούς τους δυο μήνες στην Όλγα αλλά και σε μένα! Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι! Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία. Σας αγαπώ!!»

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την αποχώρηση της Όλγα Πηλιάκη από το Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη δεν θα γυρίσει με άδεια χέρια στο σπίτι

Όπως έχει γνωστοποιήσει το ίδιο το ζευγάρι η συμμετοχή τους στα παιχνίδια ήταν κατά κύριο λόγο για να λύσουν κάποια οικονομικά θέματα που κάθε σπίτι μπορεί να έχει. Η Όλγα για τις 7 εβδομάδες που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο και με βάση το ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, είναι πλέον πλουσιότερη κατά 35.000 ευρώ κι εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!