Ελίζαμπεθ Ελέτσι για υπόθεση φοροδιαφυγής: «Με έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Έζησα έναν εφιάλτη, κάποια πήγε να αμαυρώσει το όνομά μου»

Ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι στη γυναίκα που την κατήγγειλε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για υπόθεση φοροδιαφυγής: «Με έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Έζησα έναν εφιάλτη, κάποια πήγε να αμαυρώσει το όνομά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Status του Astra TV, με τον Κωνσταντίνο Καμέα, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αυτήν την εβδομάδα. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία και στον γάμο με τον σύζυγό της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που επισκίασαν αυτό το χαρούμενο γεγονός.

Όπως ξεκαθάρισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά χωρίς να διαπιστώνεται κάποια παρατυπία, ενώ είναι σχεδόν σίγουρη για τον άνθρωπο που τους κατήγγειλε ψευδώς, και μόλις βεβαιωθεί, είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριος Λεμονίδης: Αποκλειστικό υλικό από το ταξίδι τους στο Μπαλί

«Έζησα έναν εφιάλτη, ξαφνικά μετά από ένα μήνα κάποια πήγε να αμαυρώσει το δικό μου όνομα, και του Νεκτάριου στη συνέχεια, για να πει ότι κάναμε ένα “πάρτι φοροδιαφυγής”. Κατ' αρχάς ως Ελληνίδα πολίτης πληρώνω όλους τους φόρους μου, είμαι νομοταγής απέναντι στο κράτος, γιατί είμαι γεννημένη εδώ, έχω και την επιχείρησή μου», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Επειδή όλοι όσοι συμμετείχαν στο γάμο μου είναι επίσης επιχειρηματίες χρόνια, και ξέρουν πώς να χειρίζονται την εταιρεία τους και την εικόνα τους, είναι όλοι επαγγελματίες. Κάποιοι ήθελαν να τους διαφημίσω μέσω Instagram και εννοείται ότι δέχτηκα με θέρμη. Ποιος celebrity θα έλεγε όχι; Υπογράψαμε ιδιωτικά συμφωνητικά με όλους ότι είχαμε ανταποδοτική συνεργασία, τα οποία κατατέθηκαν στην Εφορία

Όπως ανέφερε η Ελίζαμπεθ, η υπόθεση έχει λήξει ουσιαστικά, χωρίς να την βαραίνει κάποια κατηγορία: «Με ενοχλεί ότι έχουν βγει κάποια πράγματα στη φόρα, τα οποία έχουν “κοσμήσει” άρθρα, εφημερίδες και εκπομπές. Να βλέπω τώρα όλα τα περιουσιακά στοιχεία των εκάστοτε συνεργατών μου; Δεν είναι όμορφο, υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και πρέπει να μένουν εκεί. Με έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα, προσκόμισα τα απαραίτητα έγγραφα με τον δικηγόρο και τον λογιστή μου, και όλα ήταν μια χαρά».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Νεκτάριος Λεμονίδης
Με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω καταλήξει στη γυναίκα που μας κατήγγειλε ψευδώς»

Στη συνέχεια μίλησε και για τα κίνητρα που (ενδεχομένως) κρύβονταν πίσω από την εν λόγω καταγγελία: «Προτιμώ να μου πουν ότι απλά το έκαναν για να μας φέρουν σε δύσκολη θέση, παρά οτιδήποτε άλλο. Γιατί να γίνει μόνο σ' εμένα αυτό; Πόσοι διάσημοι έχουν κάνει λαμπερούς γάμους, βαφτίσια, γενέθλια... Σίγουρα ήταν “καρφωτή” από γυναίκα που ζηλεύει από το δικό μου περιβάλλον. Στην αρχή ήμουν ανάμεσα σε τρεις, τώρα έχω καταλήξει σε μία. Όταν δεν μπορείς να κρυφτείς... Έχω δει ποια μου το έκανε. Με λυπεί, γιατί είναι μία κοπέλα που πραγματικά δεν έχει ανάγκη, έχει τη δουλίτσα της, το παιδάκι της...»

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά απέναντι στη γυναίκα που τους έβαλε σε αυτή την περιπέτεια: «Θέλω να είμαι 100% σίγουρη, και έχω σκοπό να κινηθώ νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμαυρώνει το όνομά μου, είμαι σωστή απέναντι σε όλους, σε κάθε τομέα της ζωής μου, επομένως δεν θέλω να με σπιλώνουν. Για ποιο λόγο να ζω έναν εφιάλτη; Επειδή παντρεύτηκα; Ευτυχώς ο Νεκτάριος ήταν δίπλα μου, παρότι δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο. Στην αρχή έπαθε σοκ με τις κάμερες και με ρωτούσε “Τι κάναμε;”. Όμως ηρέμησα τα πνεύματα, του εξήγησα ότι έτσι είναι ο χώρος μας».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: