Βάνα Μπάρμπα – Μεγαλείο ψυχής από την ηθοποιό: Το νέο της βήμα είναι γεμάτο από ανθρωπιά και αγάπη

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία διαφορετική «παράσταση» για την Βάνα Μπάρμπα ανεβαίνει αύριο 26 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πρόκειται για μία γιορτή αγάπης και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσους συνεισφέρουν στο έργο του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», καθώς και μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο κόσμο στον ιερό σκοπό τους.

Το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης ανθρώπων με αναπηρία, που διοργανώνει κατά καιρούς αντίστοιχες δράσεις, με την Βάνα Μπάρμπα να έχει ενεργό ρόλο ενεργό ρόλο. Σε πρόσκληση που απηύθυνε πρόσφατα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θεάτρο Πειραιά, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” σε συνεργασία με το Σωματείο Δύναμης Ζωής -Αγάπης, τα μέλη, η Πρόεδρος του κα Βάνα Μπάρμπα, καθώς και η βραβευμένη σχεδιάστρια βιώσιμης μόδας κα Καλλιόπη Ταξίδου, διοργανώνουν “Gala Αγάπης”. Στόχος μας, είναι η στήριξη της Νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Φορέα μας».

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε πρόβες με ΑμεΑ, ανεβάζοντας στιγμιότυπα στο Instagram, όπου δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση. «Συγκινητικές στιγμές στις πρόβες για το “Γκαλά αγάπης” στο δημοτικό θέατρο Πειραιά μαζί με τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες”. Είστε υπέροχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη να κάνει πρόβες:

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: ''Λύγισε'' μιλώντας για την άνοια της μητέρας της - «Δε με καταλάβαινε και δάκρυζα! Είπα θεέ μου πρέπει...»

Αύριο ολοκληρώνεται η πρωτοβουλία αγάπης της Βάνας Μπάρμπα

Με αφορμή την αυριανή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Όπως είπε χαρακτηριστικά για αυτή τη δράση: «Είναι μία γιορτή αγάπης για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μας, με τη δύναμη ζωής και την κ. Ταξίδου. Το ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες” έφτιαξε μία δεύτερη δομή, ένα σπίτι όπου τα παιδιά θα μπορούν να μένουν, κάτι που καταφέραμε από κοινού με κάποια τηλέφωνα και με προσπάθεια».

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ότι το ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες” είναι ένας υπέροχος χώρος με πολλά παιδιά, και όποτε θέλει κάποιος γονιός να δει τα παιδιά και να μιλήσει μαζί τους ή όποιος θέλει να βοηθήσει για τη δεύτερη δομή στην Καλλιθέα θα είναι μεγάλη μας χαρά».

Η Βάνα Μπάρμπα κατέληξε: «Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο, για να σας πουν τις ανάγκες των παιδιών. Αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα πιο πολλά θέλουν παρέα, να σας δουν, να μιλήσετε από κοντά. Κάποια μπορούν να θέλουν μία βόλτα μαζί τους. Τώρα που κάνουμε αυτό το πράγμα, αισθανόμαστε πολύ πλούσιοι και χαρούμενοι. Μέσα στις δύσκολες εποχές, αυτό μας δίνει δύναμη».