Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Νίκο Κοκλώνη: «Είχαμε δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι, πήραν τη θέση μου παίκτες που έχουν καλύτερη σχέση μαζί του»

«Χρησιμοποιούσαν το όνομα το δικό μου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στις εκπομπές...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Νίκο Κοκλώνη: «Είχαμε δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι, πήραν τη θέση μου παίκτες που έχουν καλύτερη σχέση μαζί του»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, με αφορμή το γεγονός ότι... δεν τον είδαμε στο J2US. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως είχε δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη, από το καλοκαίρι μάλιστα, και ακουγόταν πολύ έντονα πως θα είναι ζευγάρι με την κολλητή του φίλη, Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα ωστόσο «κάρφωσε» τον παρουσιαστή και παραγωγό του show του Alpha, λέγοντας ότι τελικά έγιναν άλλα από αυτά που είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους. «Αλλού περιμένατε να με δείτε και αλλού με είδατε, στο J2US... Ένα "όνειρο" που δεν εκπληρώθηκε. Είχε γίνει μια πρόταση που σαφώς δεν προχώρησε. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι θα ήθελα να με ενημερώσουν από την παραγωγή, γιατί έχω τις επιχειρήσεις μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Για να συμπληρώσει: «Δεν υπήρξε σωστή αντιμετώπιση πάνω σε αυτό, με στενοχώρησε. Δεν είχαμε υπογράψει, απλά μας είχαν πει ότι θα μας ενημερώσουν, αλλά τελικά δεν έγινε καμία ενημέρωση. Είχαμε μπει και στο στούντιο, είχα κάνει κάποια τραγούδια, είχα αρχίσει και φωνητικά»...

Δείτε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η καταγγελία πρέπει να έχει γίνει από...» - Η αποκάλυψη για τον γάμο "φοροδιαφυγή" της Ελέτσι & του Λεμονίδη

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε ότι ξενέρωσε

Στη συνέχεια ανέφερε πως χρησιμοποιήθηκε το όνομά του για διαφημιστικούς λόγους, και άφησε αιχμές για κάποιους που μπήκαν στη θέση του με αθέμιτους τρόπους. «Χρησιμοποιούσαν το όνομα το δικό μου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στις εκπομπές και στο τέλος μπήκαν άλλα άτομα που μάλλον έχουν καλύτερη σχέση με τον Κοκλώνη, με την παραγωγή, με τον Alpha», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και κατέληξε όσον αφορά αυτό το κομμάτι: «Με τον Νίκο Κοκλώνη έχουμε πολύ καλή σχέση, το είχαμε συζητήσει από το καλοκαίρι και είχαμε δώσει τα χέρια, αλλά μπορεί κάποιος να πήρε τη θέση μας στο J2US. Κάποιον έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Είμαι ξενερωμένος, θα τον πάρω και θα του πω ότι δεν είναι σωστός. Του έστειλα μήνυμα να με πάρει τηλέφωνο και δεν μου έχει απαντήσει. Δεν θα παρακαλέσω για κάτι, άμα με θέλουν καλώς, διαφορετικά... φιλάκια»!