Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με τις αξίες μου και όχι στα γόνατα...»

«Πολλοί άνθρωποι πορεύτηκαν στη ζωή με διαφορετική στάση σώματος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Η πρώην νικήτρια του GNTM και παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στις «ταμπέλες» που την κυνηγούν, για αυτές τις συμμετοχές της, ενώ απάντησε με τρόπο που σίγουρα τράβηξε την προσοχή του συνομιλητή της.

«Εύχομαι κάποια στιγμή οι δουλειές που θα κάνω στο μέλλον να επισκιάσουν τελείως τις δουλειές του GNTM και του Survivor. Ναι, υπήρξαν στη ζωή μου, στιγματίστηκα γι’ αυτό, αλλά και αυτό δουλειά ήταν αντικειμενικά. Είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι σήμερα και ότι έχω φτάσει εδώ με τις αξίες μου και όχι στα γόνατα!», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Η ερωτική επαφή δεν είναι υπερεκτιμημένη, αν δεν τα πας καλά ερωτικά με έναν σύντροφο, χωρίζεις»

Η Κάτια Ταραμπάνκο το συνέχισε...

Η εν λόγω ατάκα της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον δημοσιογράφο, που τη ρώτησε αν υπάρχουν κάποιοι που έκαναν καριέρα με τέτοιο τρόπο. Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν πήρε πίσω λέξη, αντί πρόσθεσε γελώντας: «Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πορεύτηκαν σε αυτή τη ζωή και σε αυτές τις δουλειές με διαφορετική στάση σώματος, για να το πω έτσι. Ο καθένας επιλέγει το πώς θα προχωρήσει στη ζωή του».

Το νέο βήμα της ηθοποιού

Το επόμενο βήμα στην καριέρα της έχει κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποφάσισε να αφoσιωθεί στην υποκριτική αφήνoντας για λίγο πίσω το μόντελινγκ. Την Κυριακή 18/2 η ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με τη θεατρική παράσταση ''Ή με εμένα, ή με καμία'' στη μουσική βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής, όπου παίζει μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Ιάκωβο Μυλωνά.