Σάσα Μπάστα για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Τα παντελόνια μου δεν είναι διακοσμητικά...»

Άφησε αιχμές η τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Μεταξύ άλλων απάντησε για την κόρη της, Ειρήνη, αλλά και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μάλλον φούντωσε τα πνεύματα ανάμεσά τους αντί να τα ηρεμήσει.

Όταν τη ρώτησε για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, που σε λίγο καιρό μπορεί να αντικρίσει και η κόρη της, απάντησε: «Η Ειρήνη μεγαλώνει, και είναι λίγο περίεργο το πώς θα αντιδράσω. Προφανώς θα μου είναι πολύ δύσκολο, αλλά της αρέσει να με βλέπει στην τηλεόραση, και στο προνήπιο της λένε ότι με βλέπουν στο YouTube. Ξέρουν ότι είναι φυσιολογικό να εμφανίζομαι».

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Σάσα Μπάστα για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Δεν του επιτρέπω να με χλευάζει...»

Τα «καρφιά» της Σάσας Μπάστα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα έβαλε τα γέλια όταν τη ρώτησαν για τις σχέσεις της με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. «Στο παρελθόν ήμουν καλεσμένη σε μια εκπομπή που ήταν και αποχώρησε από το πλατό. Τώρα κάθεται στο πλατό, με σχολιάζει όντως αρνητικά, καυστικά και ειρωνικά. Ωστόσο, βρεθήκαμε κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ότι τον έχω παρεξηγήσει. Του είπα ότι το είδα και όχι ότι μου μετέφεραν κάτι. Μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου», είπε αρχικά.

Η Σάσα Μπάστα συμπλήρωσε: «Να ξέρεις ότι τα παντελόνια που φοράω δεν είναι διακοσμητικά. Ό,τι έχω μαζί σου, θα σ' το πω και πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε και στον ίδιο χώρο. Δεν με νοιάζει αν με αποδέχεται ως τραγουδίστρια, δεν περιμένω τον Ποσειδώνα να με κάνει τραγουδίστρια, ξέρω τι είμαι και τι αξίζω. Δόξα τω Θεώ έχω δουλειά, και είμαι διασκεδάστρια».