Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αυτές είναι οι καλλονές αδερφές της - Όλα τα βλέμματα πάνω τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας

Μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/garifalia.kalifoni
Instagram/garifalia.kalifoni

Νυχτερινή έξοδος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πού αλλού, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Αυτή τη φορά η γοητευτική πρώην παίκτρια του GNTM δεν ήταν μόνη βέβαια, αλλά τη συνόδευαν δύο καλλονές που της έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό. Φυσικά δεν ήταν άλλες από τις αδερφές της, Ναταλία και Άννα.

Εξυπακούεται πως οι τρεις κοπέλες τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα, και έβγαλαν μία φωτογραφία για να θυμούνται αυτή τη βραδιά. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και οι αδερφές της έμειναν στο νυχτερινό μαγαζί μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Είναι πηγή ενέργειας ο έρωτας, έτρωγα μία φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη»

Αδερφές Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η δεμένη σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τις αδερφές της

«Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που ‘στερήθηκα’ ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη», είχε δηλώσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε συνέντευξή της για τη σχέση με τα αδέρφια της.

Η Ναταλία και η Άννα έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε αρκετά χιουμοριστικά βίντεο που έχει ανεβάσει, με το μοντέλο να λέει πως είναι οι καλύτερές της φίλες.

Στο παρελθόν μάλιστα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε φάρσα στην αδερφή της πως είναι έγκυος, λέγοντας ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. «Δεν θα το πιστέψεις. Είχα κόψει τα αντισυλληπτικά γιατί με είχε βάλει ο γυναικολόγος να τα κόψω. Είχα ζαλάδες και δεν αισθανόμουν καλά. Και έκανα τεστ εγκυμοσύνης τώρα και είναι θετικό. Έχω όρεξη να κάνω πλάκα τώρα; Δεν του το είπα, κοιμάται τώρα», είπε για πλάκα στην αδερφή της.