Γιώργoς Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού και τα τρυφερά λόγια του μοντέλου

Η ανάρτησή του για τα γενέθλια της συζύγου του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της συζύγου του Ραφαέλας Ψαρρού, έκανε ο Γιώργος Καράβας, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. To ζευγάρι είναι 13 χρόνια μαζί και μάλιστα έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή ''Δύο στις 10', το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει για τη μεγάλη αγάπη, που έχει στην οικογένειά του ενώ μοιράστηκε με το κοινό και μια ιδιαίτερη ιστορία για εκείνον και τη σύζυγό του. Όπως αποκάλυψε του είχε "ψήσει" το ψάρι στα χείλη (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για την επεισοδιακή γνωριμία τους).

Η ανάρτηση του Γιώργου Καράβα για τα γενέθλια της Ραφαέλας Ψαρρού

«Χρονια πολλά στον καλύτερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ! Στον άνθρωπο εκείνο που έχω την τύχη να με αγαπάει ως άντρα, να είναι δίπλα μου και να στηρίζει όλες τις παρορμήσεις και στιγμές της ζωής μου (σωστές και λανθασμένες ) και να μου χαρίζει καθημερινά αυτό το χαμογελο που μου δίνει δύναμη και πίστη ! Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου! Σε αγαπώ πραγματικά!» έγραψε ο Γιώργος Καράβας στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Το σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού, λοιπόν, έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram το μοντέλο μας έδειξε το σπίτι, που διατηρεί εκείνος και η σύζυγός του και πραγματικά από ένα βίντεο και μόνο ''χαζέψαμε'' με το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Πρόκειται λοιπόν, για μία μονοκατοικία με το βιομηχανικό στοιχείο να επικρατεί στους τοίχους και στα δάπεδα. Η διακόσμηση είναι mininal, η κουζίνα ευρύχωρη με μαύρα ντουλάπια, καθώς την παράσταση κλέβει η γυάλινη σκάλα και φυσικά το πολύ άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό.