Αντώνης Σρόιτερ: «Μια ημέρα ξυπνάς και είσαι χαρούμενος για τα νούμερα σου και από την άλλη...» - Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον στον Alpha

«Αυτά που θα ήθελα να κάνω μετά από 15 χρόνια τα έχω κάνει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αντώνης Σρόιτερ: «Μια ημέρα ξυπνάς και είσαι χαρούμενος για τα νούμερα σου και από την άλλη...» - Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον στον Alpha

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε ο Αντώνης Σρόιτερ, το πρωί της Δευτέρας 26/2. Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha, μίλησε για το συμβόλαιό του με το κανάλι και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε σήμερα και η Σίσσυ Χρηστίδου για το μέλλον της στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν θα της άρεσε η ιδέα μίας καθημερινής εκπομπής ενώ αποκάλυψε και πότε λήγει το δικό της συμβόλαιο με το Mega (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ για το συμβόλαίο του

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για αυτό το θένα για να συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου. Εδώ μένω δεν φεύγω ακόμα. Μια ημέρα ξυπνάς και είσαι χαρούμενος για τα νούμερα σου και από την άλλη ξυπνάς και λες να ξανά πέσω για ύπνο»

«Αυτά που θα ήθελα να κάνω μετά από 15 χρόνια στον ALPHA τα έχω κάνει. Υπάρχουν κάποια καινούργια θέματα που συζητάμε» είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Η συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πριν από λίγο καιρό ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν.Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις για την καριέρα και το τηλεοπτικό του μέλλον: «Αυτή είναι η 15η χρονιά στον ALPHA και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Μου αρέσει το δελτίο, θα ήθελα να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα. Δεν αποφασίζεις εσύ σε αυτή τη δουλειά πότε θα φύγεις. Σου λένε "μας κούρασες εσύ, πήγαινε σπίτι σου να φυτέψεις πατάτες", αλλά δεν έχω κουραστεί, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Σχετικά με το ενδεχόμενο της ενασχόλησής του με την πολιτική, ανέφερε: «Όταν μπήκε η Τσαπανίδου στην πολιτική έπαιζαν συνέχεια τη δήλωσή της. Θα πω ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα ήμουν καλός πολιτικός, όλο αυτό των δημοσίων σχέσεων δεν το έχω πολύ. Δεν το πιστεύω και δεν αφήνω ανοιχτό παράθυρο, δεν το έχω».

Για την οικογένειά του, επισήμανε: «Νιώθω τύψεις που λείπω από τα παιδιά μου. Τώρα ειδικά που άρχισαν τα σχολεία κι εγώ θα επιστρέφω σπίτι όταν πάνε για ύπνο, αυτό με στεναχωρεί. Προσπαθώ να βρω χρόνο πάντα».