Κατερίνα Καινούργιου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά την αποκάλυψη για Φίλιππο Τσαγκρίδη και Δανάη Μπάρκα

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά την αποκάλυψη για Φίλιππο Τσαγκρίδη και Δανάη Μπάρκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει την Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου. Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έχει πληροφορηθεί σχετικά ήδη έχει κάνει unfollow την άλλοτε καλή της φίλη. Μάλιστα, χθες 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε γρήγορα φανερά στνεχωρημένη.

Η κατάσταση της Καινούργιου μετά την αποκάλυψη της σχέσης Μπάρκα - Τσαγκρίδη

«Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ερωτικής σχέσεις ανάμεσα τους, στην εκπομπή της είχε αναφέρει πως εκείνη τους γνώρισε και δεν πιστεύει πως η Δανάη Μπάρκα θα της έκανε κάτι τέτοιο - δείτε εδώ το βίντεο.

Οι πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την αποκάλυψη για τον πρώην της

Η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Κυριακής 25/2 βρέθηκε στο Κτήμα Νεφέλες όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ALPHA. Η παρουσιάστρια φορώντας πράσινη φούστα με μαύρο τοπ και leather ζώνη στην μέση, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Όχι μόνο όμως για την ομορφιά της.

Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και φιλιέται παθιασμένα με την Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια που τους θέλουν πλέον να είναι ζευγάρι.

«Είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Η πρωινή ζώνη είναι πολύ ανταγωνιστική. Έπαθα κολικό στο έντερο, το σώμα μου χτυπάει καμπανάκι. Συνέχεια με σχολιάζουν και αναρωτιέμαι αν έχω πειράξει κάποιον», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση σχετικά με την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας και με λένε απεγνωσμένη. Είναι κακό να είμαι 39 και να θέλω οικογένεια;», αποκάλυψε στη συνέχεια φανερά προβληματισμένη.