Κατερίνα Στικούδη: Τι συμβαίνει στο σπίτι της μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της (Βίντεο)

Η ανάρτηση στο Tik Tok

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Τι συμβαίνει στο σπίτι της μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της (Βίντεο)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη αφού πριν απο λίγες ημέρες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Η τραγουδιστρια έκανε μία ανάρτηση το Tik Tοk, για τη νέα καθημερινότητα με το μωρό σπίτι.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αρκετά ενεργή στα social media, τόσο μετά την γέννηση του παιδιού της όσο και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μοιραζόταν όλη την πορεία, τους προβληματισμούς της ενώ απαντούσε μέσα από το προφίλ της και στα αρνητικά σχόλια τα οποία λάμαβανε κατά διαστήματα (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Η ανάρτηση της Κατερίνα Στικούδη για την καθημερινότητα με το μωρό στο σπίτι

Η τραγουδίστρια λοιπόν, δημοσίευσε στον λογαριρασμό της στο Tik Tok, ένα σύντομο βίντεο με το οποίο μέσα από από τρεις λέξεις, μοιράστηκε με τους ακολούθους της την καθημερινότητα της με το νέο μέλος στο σπίτι «Μαμ, κακά και νάνι» είπε η τραγουδίστρια.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη μετά την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Στικούδη λίγο μετά την επιστροφή της σπίτι από το μαιυετήριο είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχαριστήσει τον γιατρό και τις νοσοκόμες για την φροντίδα και την βοήθειά τους.

«Οι άνθρωποι είναι που καθορίζουν τις τύχες μας και την ευτυχία μας. Και όταν έχουμε την τύχη να συναντάμε στο δρόμο μας τόσο σπουδαίους ανθρώπους, αξίζει να τους μνημονεύουμε... Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Δρ. Ιωάννη Φρουδαράκη, που για άλλη μια φορά με έκανε να νιώθω ασφαλής, σίγουρη και δυνατή, σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Επίσης τη Λαμπρινή Σκάβαλου, που πέρα από συνοδοιπόρο σε όλο αυτό το ταξίδι, θεωρώ και φίλη. Τέλος, για άλλη μια φορά, όλο το προσωπικό και διοίκηση του @omilosiaso , που πέρα από τον επαγγελματισμό τους, δείχνουν ανθρωπιά και αγάπη», έγραψε.