Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της - Ερευνούν αν την δολοφόνησαν

Το τραύμα στο κεφάλι και οι φόβοι πως την χτύπησαν με αμβλύ αντικείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρίλερ επικρατεί με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου περίπου 5 μήνες μετά το τελευταίο "αντίο" που της είπαν στο σπίτι της τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και όσοι την θαύμαζαν. Συγκεκριμένα, όπως αποκλειστικά μετέφερε η εκπομπή Επί Τόπου, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Την προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, μετά από απόφαση του δικηγόρου της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη. Θέλει να ερευνηθεί εάν πράγματι ο θάνατός της ήταν ατύχημα, καθώς είχε τραύμα στο κεφάλι της. Σε δηλώσεις του είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για το τραύμα της.

Τι ζητά και τι αναφέρει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου για το θάνατό της

Ο κ. Χατζημιχάλης θέλει να ερευνηθεί αν τραυματίστηκε από αμβλύ αντικείμενο, καθώς είχε πέσει στο χαλί και ήταν αδύνατο να προκληθεί αιμάτωμα. Αφήνει λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως από το σπίτι της έλειπαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

«Θα πρέπει να ερευνηθεί πως έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ήταν, δεν ήταν; Πως έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν στο ισόγειο εκεί που καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο», είπε ο φίλος της Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αποκλειστικά στην εκπομπή Επί Τόπου η οποία πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με την τέφρα της - Που βρίσκεται

Μαίρη Χρονοπούλου

Όπως αναφέρεται την ημέρα του ατυχήματος η οικιακή βοηθός της από την Γεωργία, έλειπε από το σπίτι. Όταν είδε όταν δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, επέστρεψε στο σπίτι και είδε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε σε γείτονα και εκείνος πήρε στο σημείο και ειδοποίησε ιδιωτικό ασθενοφόρο.

Ο δικηγόρος της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου επίσης, καλεί τον εισαγγελικό λειτουργό που θα αναλάβει την έρευνα, να εξετάσει γιατί ειδοποιήθηκε καθυστερημένα το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως το τοπικό Αστυνομικό τμήμα ενημερώθηκε για το θάνατο της 10 ημέρες μετά το ατύχημα στο σπίτι της.

Στους αστυνομικού είχαν καταθέσει η Γεωργιανή οικιακή βοηθός της που την βρήκε τραυματισμένη, και ένας ηθοποιός που βοηθούσε την Μαίρη Χρονοπούλου σε διάφορες εργασίες της και έλαβε ένα ποσό από την διαθήκη.