Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Νιώθω πίεση, το μετάνιωσα που...» - Η αποκάλυψη μετά τις φήμες χωρισμού με τον Πηλαδάκη

«Δεν σταμάτησα να μιλάω για τα προσωπικά μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Νιώθω πίεση, το μετάνιωσα που...» - Η αποκάλυψη μετά τις φήμες χωρισμού με τον Πηλαδάκη

Στην καναπέ του Happy Day, βρέθηκε το γυναικείο δίδυμο το Just the 2 of Us, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Χριστίνα Μηλιού. To γνωστό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό show, αλλά και για το θέμα του γάμου με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Υπνεθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, είναι πολλά τα σενάρια που θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ συνεχής είναι η αναβολή του γάμου τους μετά την ανακοίνωση του από την ίδια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ωστόσο οι ίδιοι το διέψευσαν με κοινές τους εμφανίσεις (δείτε εδώ).

Τι είπε η Νασυικά Παναγιωτακοπούλου για τον Κώστα Πηλαδάκη

«Ο σύντροφός μου ήταν υπέρ, ο Κώστας με ακούει στο J2US και λέει ότι θέλω βελτίωση... Δεν σταμάτησα να μιλάω για τα προσωπικά μου. Νιώθω πίεση με το κομμάτι του γάμου, όπου με πετύχουν με ρωτάνε είναι λίγο κουραστικό, γι’ αυτό σταμάτησα να απαντάω. Το επιβεβαίωσα ότι θα παντρευτώ αφού πρώτα το είχαν πει άλλοι. Το μετάνιωσα μετά γιατί μετά είχα συνεχείς ερωτήσεις. Θα το μάθετε αλλά γιατί στα μίντια γίνεται τέτοιος χαμός με τον γάμο;» διερωτήθηκε.

Η δήλωση της περί χωρισμού

Η Ναυσικα Παναγιωτακοπούλου είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, για το θεμα του γάμου ξεκαθαρίζοντας τον λόγο που αναβλήθηκε: «Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επειδή είχα το θέατρο όλο το καλοκαίρι, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω και δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Ήθελα να το χαρώ οπότε το ανέβαλα για λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Τώρα αναγκαστικά πηγαίνει προς άνοιξη - καλοκαίρι του 2024».

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν απάντησε αιχμηρά: «Όχι απλά σύννεφα. Νομίζω πριν από μερικές ημέρες με χωρίσανε. Δεν ασχολούμαι».