Μαίρη Αργυριάδου κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Τι έχει πάθει; Είναι αιχμηρός και τόσο ειρωνικός, τόσο άκομψος...»

Μετά το ξέσπασμα του δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Μακαλιά και του Γρηγόρη Γκουντάρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Αργυριάδου κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Τι έχει πάθει; Είναι αιχμηρός και τόσο ειρωνικός, τόσο άκομψος...»

Στο πλατό του Breakfast at Star, το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την εμφάνιση του Δημήτρη Μακαλιά στο I Love ΣουΚου ως αλεξιπτωτιστής (δείτε εδώ το βίντεο), καθώς έτσι τον χαρακτήρισε ο πρώτος.

«Εμείς δεν είμαστε η παρουσιάστρια κι ένα πάνελ, είμαστε μια παρέα. Δεν γνωρίζω τον κύριο Μακαλιά, ποιος είναι; Εμείς είμαστε μια τηλεοπτική παρέα, αυτός είναι σε πάνελ. Δεν μπορώ να κλείνω τα αυτιά μου, γιατί βλέπω να κακοποιείται η τηλεόραση από ανθρώπους που είναι άσχετοι. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου όταν αποφασίζουν να μην παίξουν κάτι που θα με εκνευρίσει, αλλά όταν εκνευρίζομαι, πουλάω!», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε μετά το κράξιμο για τον Γρηγόρη Γκουντάρα:

«Το ΙΕΚ Παπανώτας το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Δεν το θυμούνται αυτοί που δεν θέλουν να το θυμούνται, εγώ ποτέ δεν έχω πει για την πορεία κάποιου συναδέλφου. Δεν τον ξέρω τον κύριο Γκουντάρα».

Τα σχόλια της Μαίρης Αγυριάδου κατά του Δημήτρη Παπανώτα

Η Μαίρη Αργυριάδου, λοιπόν, μετά την προβολή των δηλώσεων, σχολίασε: «Τι έχει πάθει ο Δημήτρης Παπανώτας, θέλετε να μου πείτε λίγο; Εγώ θεωρώ πως κάποιος ή έχει χιούμορ ή δεν έχει. Τώρα να πεις ότι δεν γνωρίζεις τον Μακαλιά ή τον Γκουντάρα ενώ είσαι 37 χρόνια στον χώρο και ασχολείσαι με αυτά τα τηλεοπτικά πρόσωπα, εμένα μου προκαλεί μία μεγάλη απορία. Όταν ένας άνθρωπος είναι πιο έμπειρος από άλλους, λόγω των χιλιομέτρων που έχει διανύσει, θα πρέπει να έρχεται η σοφία των ετών, όχι να γίνει αιχμηρός και τόσο ειρωνικός, τόσο άκομψος σε ανθρώπους. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου».

«Δεν συντονίζεται το χιούμορ τους. Θα έπρεπε με αυτή την εμπειρία που έχει να τους αγκαλιάζει. Ενώ οι άλλοι δεν δείχνουν ότι ενοχλούνται, απαντάνε με χιούμορ, αυτός το σοβαρεύει πάλι, δεν το μαλακώνει λίγο. Θα ήθελα να μας πει ο Παπανώτας ποιες είναι οι προδιαγραφές που χρειάζονται για να ξέρει κάποιον στην τηλεόραση. Από κάποιο σημείο και μετά γίνεται προσβολή», επισήμανε με την σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Με τη δημοσιογράφο να τονίζει: «Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο συγκεκριμένος με την πορεία που έχει διαγράψει, αν θα του πει κανείς ότι είναι σε πάνελ ή ότι ανήκει σε μία παρέα. Είναι εξαίρετος σε αυτό που κάνει και δεν θα έπρεπε να μπαίνει καθόλου σε τέτοια τρυπάκια».