Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νοσηλεία της - «Παίρνει κάποια φάρμακα...»

«Ο χρόνος την έσωσε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν επί 10 περίπου μέρες, και αφού διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την έξοδό της, η ίδια θέλησε να στείλει το μήνυμά της μέσα από την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Η τραγουδίστρια, βαμμένη, στολισμένη με το καπέλο και το κοστούμι της έστειλε τα φιλιά της σε όλους όσους την παρακολουθούν και της συμπαραστάθηκαν όλες αυτές τις ημέρες, έχοντας δίπλα της τον συνεργάτη της, Χάρη Αργυρό, στα χέρια του οποίου κατέρρευσε (δείτε εδώ βίντεο λίγα λεπτά πριν λιποθυμήσει).

Το πρώτο μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Είμαι καλά», ακούγεται να λέει όλο χαρά!

«Φυσικά και ταρακουνήθηκε η Ζωζώ μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο και μας είπανε ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και θα γινόταν σοβαρότερη αν δεν πηγαίναμε άμεσα - γιατί ο χρόνος την έσωσε. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι αυτή καλύτερα και τρώει και πολύ καλύτερα απ' ότι πριν. Μετά από 2-3 μέρες μου ζήτησε καθρέφτη και να τη φτιάξω, μου είπε "σε παρακαλώ, μη με αφήσεις εμένα έτσι". Ο σύντροφός της ταλαιπωρήθηκε πολύ, είχε τρία σοβαρά περιστατικά μέσα στη χρονιά. Στο νοσοκομείο σχεδόν τυπικές ήταν οι επισκέψεις. Με τα ανίψια της δεν έχει πολύ στενές σχέσεις, ήρθαν μετά την 4η μέρα», δήλωσε έπειτα ο Χάρης Αργυρός στην κάμερα του Super Κατερίνα.