Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο από την κλινική - Βαμμένη, με ροζ καπέλο και γυαλιά ηλίου στην έξοδό της

Επέστρεψε χαρούμενη στο σπίτι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έμεινε περίπου δέκα μέρες στο νοσοκομείο, στο Ερρίκος Ντυνάν συγκεκριμένα, μετά από μία λιποθυμία που είχε λόγω χαμηλής πίεσης, και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου πήρε εξιτήριο. Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που επιτέλους θα γυρνούσε στην κανονική της ζωή και οι συνεργάτες της ανέφεραν πως τραγουδούσε και διασκέδαζε τους γιατρούς στο δωμάτιό της.

Το πρωί της Δευτέρας 26/2, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο, μέσα από την κλινική, με την ίδια να είναι άκρως εντυπωσιακή, με σοκ κοστούμι, μπλούζα, καπέλο και γυαλιά ηλίου, αλλά και βαμμένη.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Καθ' όλη την παραμονή της εκεί είχε ζητήσει από τους συνεργάτες της να την περιποιούνται και να την βάφουν, επομένως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο για την έξοδό της. Πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω της και συνεχίζει χαρούμενη τη ζωή της.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης στο δωμάτιο του νοσοκομείου - Το ιδιόχειρο σημείωμα που ζήτησε να στείλουν οι συνεργάτες της

Το βίντεο που διέρρευσε από τη σκηνή λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει

Η ίδια εκπομπή εξασφάλισε βίντεο από τις πρόβες εκείνες, με την καλλιτέχνιδα να τραγουδάει στη σκηνή λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει.

Είχε διαλέξει ήδη τα ρούχα που θα φορούσε, δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά, αλλά αυτή τη φορά είχε επιλέξει μία μαύρη παντελόνα, την οποία συνδύασε με κόκκινο top και σακάκι, όπως και καπέλο, ενώ συνήθως διαλέγει φορέματα και λαμπερά κομμάτια με πούλιες και παγέτες.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα πως την είχε συναντήσει στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου βρίσκεται και η δική του μητέρα, μίλησε μαζί της και η ίδια του είχε εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην ρουτίνα της και να πραγματοποιήσει αυτό το show στο κανάλι του MEGA.