Γιώργος Λιάγκας: Στον Παρνασσό για σκι με τους γιους του - Oι οικογενειακές φωτογραφίες

Δείτε τις αναρτήσεις του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: gliagas
Instagram: gliagas

Μια οικογενειακή εξόρμηση στον Παρανασσό, έκανε το Σάββατο 24/2, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, πέρασε το Σαββατοκύριακο, ποιοτικό χρόνο μαζί με τους γιους του κάνοντας σκι στο στο βουνό. Τι στιγμές αυτές τις μοιράστηκε ο ίδιος στα social media.

Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος! Την Παρασκευή 23/2, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μαζί με την κόρη τους, την μικρή Αλεξάνδρα, επισκέφτηκαν και εκείνοι ένα χιονοδρομικό κέντρο για να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να πάνε για σκι που τόσο αγαπούν. Η οικογένεια μοιράστηκε αυτές τις στιγμές στα social media (δείτε εδώ τα βίντεο).

Η αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους στον Παρνασσό

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας το περασμένο Σάββατο, έκανε σκι μαζί με τους γιους του, και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram, τις χαλαρωτικές στιγμές στο χιόνι με την οικογένεια του. Ο παρουσιαστής πόζαρε μαζί τους και έγραψε "Ετοιμοπόλεμοι".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί του Σαββατού 6/1, στην εκοπμπή I Love ΣΟΥΚΟΥ. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, μίλησε μεταξύ άλλων στην Μπέτυ Μαγγίρα για την προσωπική του ζωή και απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτε να ξαναπαντρευτώ. Αν ξαναερωτευτώ και θεωρήσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που θα πορευτώ μαζί για κάποιο διάστημα στη ζωή μου. Προφανώς θα τον γνωρίσω πρώτα στα παιδιά μου και μετά δεν θα έχω θέμα να τον γνωρίζει ο οποιοσδήποτε. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Οι σχέσεις που είχα στα 7 – 8 χρόνια, μετά το διαζύγιο, ήταν σχέσεις που δεν μου άρεσε να τις δημοσιοποιώ και δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια αφορμή» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ANT1.

Δείτε εδώ το βίντεο: