Άντζελα Δημητρίου: «Εδώ πάνω γελάω!» - Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά την απώλεια και την κηδεία της μητέρας της, Ελένης

Τα λόγια της στους θαμώνες που την χειροκροτούσαν και της πετούσαν λουλούδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Άντζελα Δημητρίου, πριν από μερικές ημέρες έχασε την μητέρα της, Ελένη, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Η απώλεια αυτή τη γέμισε πόνο και θλίψη, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να πάρει καθόλου χρόνο για να θρηνήσει και αμέσως επέστρεψε στις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή, μία ημέρα μετά την κηδεία της μαμάς της (δείτε εδώ την τραγική στιγμή της την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία), ανέβηκε στη σκηνή του Just The 2 Of Us και ερμήνευσε το κομμάτι της μαζί με τον Στέλιο Δρουμαλιά, προχωρώντας σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση έπειτα (δείτε εδώ τα σπαρακτικά της λόγια), ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και στο Barbarella, με το κοινό να την χειροκροτά και να της πετά λουλούδια ασταμάτητα.

Η πρώτη εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου στην πίστα μετά την απώλεια της μητέρας της

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη βραδιά εκείνη, με την τραγουδίστρια να στέλνει το μήνυμά της προς τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι την αποθέωναν για την ψυχική της δύναμη.

«Να ξέρετε ότι ο καλλιτέχνης πάντα έχει δύο όψεις. Μία του πόνου και μία του γέλιου. Εδώ πάνω γελάω, γελάω και τραγουδάω. Τραγουδάω για εσάς. Να είσαστε καλά και καλή βραδιά», ακούγεται να λέει.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την ψυχολογική της κατάσταση

«Είναι δύσκολα. Είναι μία μέρα πένθους για την ίδια. Η απώλεια της μητέρας, όλοι γνωρίζουμε, είναι κάτι συνταρακτικό, όσο χρονών και να είναι κάποιο», ανέφερε αρχικά.

«Δεν γνώρισα την μητέρα της Άντζελας, αλλά για’ αυτόν τον λίγο καιρό που γνωρίζω την Άντζελα για κάποιον δικό μου λόγο, έχω συνδεθεί πάρα πολύ μαζί της. Στα αλήθεια είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και ειλικρινής. Νιώθω χαρούμενος που την γνωρίζω και μέσα σε όλο αυτό ήρθα να συλλυπηθώ κι εγώ την φίλη μου» τόνισε στην συνέχεια.

«Είναι η βουβή στεναχώρια που έχει ένας άνθρωπος όταν χάνει έναν τόσο δικό του άνθρωπο», είπε στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άντζελα Δημητρίου - Μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της Όλγας: «Δεν την αναγνώρισε ποτέ! Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε»

"Λύγισε" η Άντζελα Δημητρίου για την μητέρα της: «Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι! Πριν ένα μήνα μου είπε "Θέλω να..."»

Άντζελα Δημητρίου: «Εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να...» - Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό της Όλγας Κιουρτσάκη

Ένταση έξω από το νεκροταφείο ανάμεσα σε Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη - Τι φώναξε πριν φύγει

Άντζελα Δημητρίου: Στο κοιμητήριο Ηλιούπολης όπου έθαψε την μητέρα της, με την Όλγα Κιουρτσάκη (Βίντεο) - Απών ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης

Άντζελα Δημητρίου: Γέμισε λευκά λουλούδια η εκκλησία - Ποιοι διάσημοι έστειλαν στεφάνι στην κηδεία της μητέρας της, Ελένης

Άντζελα Δημητρίου: Αυτό ήταν το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της - Η έκπληξη που είχε κάνει την τραγουδίστρια να ''λυγίσει''