Είναι οδοντίατρος και δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι: Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος του Μανώλη Μητσιά

«Μέχρι τα 15 μου το μυαλό μου γύριζε γύρω από τη μουσική αλλά ήθελα να κάνω κάτι δικό μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Κοινή συνέντευξη με τον γιο του, Μίλτο, παραχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 26/2. Πατέρας και γιος, μίλησαν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την σχέση τους αλλά και για την απόφαση του Μίλτου Μητσιά να μην ακουλουθήσει τον επαγγελμα του ερμηνευτή και να ασχοληθεί με την ιατρική.

Οι κοινή συνέντευξη του Μανώλη Μητσιά με τον γιο του Μίλτο

«Λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο ανα ασχοληθώ αλλά η γυναίκα μου με αναπλήρωσε επάξια στο μεγάλωμα του γιου μου» ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς.

Από την πλευρά του ο γιος του ανέφερε: «Θα τον ήθελα πιο πολύ αλλά είναι ένας δοτικός πατέρας και όταν έπρεπε έδωσε ένα βροντερό παρών στις μεγάλες αποφάσεις. Ξυπνούσε την Κυριακή ενώ ηταν ξενυχτισμένος και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο. Αυτό για ένα παιδί είναι τεράστιο

Δείτε επίσης: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα» - Οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Από την ηλικία των 9-10 που είχε κάνει πολύ μεγάλο σουξέ συνειδητοποίησα το μέγεθος του πατέρα μου. Βέβαια το σπίτι μέσα ήταν ταπεινό, ήμασταν πολύ φυσιολογική οικογένεια. Όταν πήγαινα να υπερηφανευτώ μου έλεγε "ταπεινά". Έγραφα από τότε μουσική, δεν έχω φωνή. Μέχρι τα 15 μου το μυαλό μου γύριζε γύρω από τη μουσική αλλά ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, έγινα γιατρός. Απογαλακτίστηκα από το καλλιτεχνικό κομμάτι όταν πήγα να σπουδάσω οδοντίατρο. Πήγα στη Νέα Υόρκη και μετά στη Γερμανία και αφοσιώθηκα σε αυτό.»

«Ήθελα να γίνει κάτι, να σπουδάσει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής. Δεν φοβήθηκα ότι δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν τον αφήναμε ποτέ μόνο, πηγαίναμε μία εγώ μία η μητέρα του στην Αμερική» απάντησε ο ερμηνευτής.