Φίλιππος Σοφιανός: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του - Έχουν 18 χρόνια διαφορά ηλικίας

H κοινή τους εμφάνιση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ερωτευμένος και πάλι φαίνεται πως είναι ο Φίλιππος Σοφιανός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου, ο γνωστός ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της θεατρικής παραγωγού, Άρτεμις Γεωργιακάκη.

Η νέα σύντροφος του Φίλιππου Σοφιανού

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Γνωρίστηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτό το διάστημα συνεργάζονται, καθώς η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχει αναλάβει την παραγωγή του έργου "Oleanna Reload", στο "Θέατρο Καλιρρόης", όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ του ’80, θα ήμασταν στη φυλακή»

Το ζευγάρι κρατά την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι περιορισμένες, καθώς έχουν δυο παιδιά από προηγούμενους γάμους γεγονός που τους καθιστά περισσότερο προσεκτικούς. Η διαφορά ηλικίας τους είναι 18 χρόνια με τον ηθοποιό να είναι μεγαλύτερος.

Φίλιππος Σοφιανός - Άρτεμις Γεωργιακάκη
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Οι δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή

Για την προσωπική του ζωή, μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, πριν απο λίγο καιρό στην Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στην οικογένεια, γι’ αυτό παντρεύτηκα τέσσερις φορές. Έχω χάσει αυτό το προνόμιο στα 7 μου, όταν έχασα τον πατέρα μου, μου έχουν λείψει τα μαζώματα τις Κυριακές τα μεσημέρια με όλη την οικογένεια, που γίνεται μπάχαλο. Αυτά ήθελα να τα αναπαράγω, δεν ξέρω αν είναι κάτι παραδοσιακό ή το τελευταίο οχυρό απέναντι στην ανθρωπιά».

Κλείνοντας, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε: «Είμαστε στην “αυτοκρατορία” των παραγωγών, που έχουν σκοπό να βγάλουν λεφτά για αυτό και παίρνουν “φθηνό” προϊόν. Βγαίνει ένα κάρο κόσμος από τις δραματικές σχολές και οι παραγωγοί το ξέρουν αυτό. Οπότε έχει δημιουργηθεί ένα καθεστώς όπου όλοι μπορούν να τα παίξουν όλα. Δεν γίνεται αυτό πουθενά και σε κανένα μέρος του κόσμου, δεν είναι όλοι για όλα. Αυτή η χυδαιότητα παίρνει απειλητικές διαστάσεις, γιατί εμφανίστηκε και στην Επίδαυρο, έπαιξαν πλάσματα χωρίς τα ελάχιστα προσόντα του ηθοποιού. Παλιότερα, για να πατήσεις στην Επίδαυρο, έπρεπε να περάσεις τουλάχιστον 10 – 15 χρόνια εκπαίδευσης απ' το χορό».