"Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ο κάθε τυχάρπαστος λέει την γνώμη του...»

«Η εμπειρία φέρνει την γνώση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube, σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μέσα από την εκπομπή Fay's Time, το πρωί της Δευτέρας 26/2. Στο βίντεο αυτό ο personal trainer εξέφρασε την αποψή του για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Το απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα με τον Κώστα Τσουρό να εκφράζει την διαφωνία του σχετικά με τον σχολιασμό των προσώπων της τηλεόρασης ενώ από την πλευρά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να υποστηρίζει τον πρώην σύντροφό της.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά και του Λάμπρου Κωσνταντάρα για τον Βασάλο

«Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα, γνώμη χωρίς γνώση δεν μπορείς να έχεις... Η εμπειρία φέρνει την γνώση. Δεν είναι για όλους στην τηλεόραση ο σχολιασμός. Δεν τον έβαλαν για την σχολιαστική του δύναμη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Τον έβαλαν για την ομορφιά του, το μπρίο και το κέφι του. Η Ευρυδίκη ήταν αθλητικογράφος, έχει περισσότερη εμπειρία.

Δείτε επίσης: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τα «χώνει» στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Δούλεψέ το λίγο»

Αν θέλετε ναπου αλήθειες, μην τα πασαλείβουμε. Ο Βασάλος φέρνει ομορφιά και κέφι. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ θέμα, για το οποίο δεν έχω γνώσεις. Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες ενώ δεν έχει εμπειρία. Σαράντα χρόνια τώρα ο κάθε τυχάρπαστος λέει την γνώμη του γι' αυτό αυτές οι εκπομπές έχουν φτάσει εδώ.» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εγώ θεωρώ ότι αυτό που ήθελε να πει ο Κώστας Τσουρός ήταν ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίνει το “ψωμάκι” και τους τίτλους στην εκπομπή και τα δίνει στο Youtube. Τον θεωρεί περισσότερο άνθρωπο του διαδικτύου και όχι της τηλεόρασης» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.