Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι και εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί!» - Η ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί

«Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι και εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί!» - Η ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί

Η Έλενα Τσαγκρινού περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικά 24ωρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες, αφού είχε μείνει ξανά έγκυος, αλλά απέβαλε (δείτε εδώ το υπερηχογράφημα του μωρού).

Από την πρώτη στιγμή που προχώρησε σε αυτή την συγκινητική ανακοίνωση, ξεκίνησε να δέχεται απανωτά μηνύματα με ευχές από τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της στα social media και γι' αυτό, αφού πήρε λίγο τον χρόνο της, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν, ανακοινώνοντας ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

Το πρώτο μήνυμα της Έλενας Τσαγκρινού μετά τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της

«Τι να πω παιδιά μου όμορφα... Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά απλά πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα. Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι κι εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι και εσάς μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς έκρυβε την εγκυμοσύνη της στις κάμερες 10 μέρες πριν την ανακοίνωση

Η τελευταία της κοινή εμφάνιση με τον σύντροφός της, Dj Stephan, πραγματοποιήθηκε πριν από δέκα μέρες, στο Περιστέρι, στο πάρτι που έκανε γνωστό μαγαζί με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και η Έλενα Τσαγκρινού είχε καταφέρει πολύ καλά να κρύψει την κοιλίτσα της.

Έχει επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα, ναι μεν στενό, αλλά με print, που πάντα βοηθάει και παραπλανεί το βλέμμα, και από πάνω είχε φορέσει ένα ροζ blazer. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έβαζε τα χέρια της μπροστά στην κοιλίτσα της. Δίπλα της ο έρωτάς της, φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπουφάν, ενώ στο κεφάλι του φορούσε ένα γαλάζιο καπέλο.

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan έξοδος

Έλενα Τσαγκρινού έγκυος Dj Stephan έξοδος