Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν το λέω με παράπονο, έτσι πρέπει να γίνει!» - Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γεωργιάδη μετά από 14 χρόνια

«Δεν θα μπορούσα να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευγενία Μανωλίδου ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 16/2 στην εκπομπή Ελένη μιλώντας εξομολογητικά για τις σπουδές της, την καριέρα της και φυσικά το γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα δύο παιδιά, που απέκτησαν μαζί (δείτε εδώ τον μικρό της γιο).

Ανάμεσα λοιπόν στα όσα είπε η Ευγενία Μανωλίδου ήταν οι δηλώσεις της για τη σχέση της με τον σημερινό Υπουργό Υγειάς εξηγώντας, πως είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ίδια το να συζεί με έναν άνθρωπο, που έχει άμεση επαφή με την πολιτική.

Στη συνέχεια μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου παραδέχτηκε δημόσια πως αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα και την αγάπη της για τη μουσική δεδομένου ότι έπρεπε να στηρίξει την οικογένειά της και τα σχέδια του Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου για τη σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Επαγγελματικά ο κύκλος της μουσικής έχει ολοκληρωθεί. Όταν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, που να είναι τόσο έντονα στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Δε μπορείς να είσαι και εσύ τόσο μπροστά στο προσκήνιο. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει. Είναι αδύνατον όταν υπάρχει οικογένεια πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και μία τάξη στη ζωή των παιδιών. Όταν και οι δύο οι γονείς είναι πολύ έντονα στο προσκήνιο είναι αδύνατος τα παιδιά να έχουν μια σταθερή βάση Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική με τίποτα. Δεν είναι για εμένα η πολιτική, καθόλου. Είναι για συγκεκριμένους ανθρώπους», είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η έκπληξη της Μανωλίδου στο σύζυγό της

Το ζευγάρι παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένει ερωτευμένο και απόδειξη σε αυτό αποτελεί η τρυφερή κίνηση της συνθέτριας, καθώς την Τρίτη 30/1 έστειλε ένα δώρο - έκπληξη στο γραφείο του αγαπημένου της.

Με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογράφισε τα λουλούδια και την κάρτα, που έγραφε: «Καλημέρα μωρό μου, σε λατρεύω! Ευγενία» και τα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Μπαίνοντας στο γραφείο μου σήμερα, με περίμεναν αυτά όμορφα λουλούδια που μου έστειλε το «λουλούδι» μου η @manolidoue», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.