Θάνος Κιούσης: «Πήγα πρώτα να ζητήσω το χέρι της από τη γιαγιά της, ντυμένος ναύαρχος, με...» - Ο γάμος με την 27χρονη Ιωάννα και τα δύο παιδιά τους

«Για αυτή τη στιγμή και μόνο ζω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θάνος Κιούσης: «Πήγα πρώτα να ζητήσω το χέρι της από τη γιαγιά της, ντυμένος ναύαρχος, με...» - Ο γάμος με την 27χρονη Ιωάννα και τα δύο παιδιά τους

Ο Θάνος Κιούσης, γνωστός σε όλους ως Τόνι Σφήνος, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε στη γνωριμία με την σύζυγό του και τον ευφάνταστο τρόπο που της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, ενώ μίλησε και για τα παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Ο καλλιτέχνης, που αυτό το διάστημα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5x5 στο κανάλι του ΑΝΤ1, έχει μία τρέλα που πολλοί αγαπούν, καθώς προσφέρει άφθονο γέλιο στον κόσμο και αυτός είναι ο σκοπός του. Δήλωσε, μάλιστα, πώς θέλει να τον θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η γνωριμία του Θάνου Κιούση με την σύζυγό του, ο γάμος και τα παιδιά

«Σε μια παράσταση γνώρισα τη σύζυγό μου, ανέβηκε τυχαία στη σκηνή, γιατί μπορούσες να χορέψεις στην πίστα αν ήθελες. Είχε ανέβει μόνη της, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου και αυτό είναι και το πιο όμορφο στην ιστορία ότι έκανα κάνω 2-3 βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη τη στιγμή βγαίνει μια φωτογραφία από την παρέα της, την οποία την έχουμε ακόμα», είπε αρχικά για την καλή του (δείτε την εδώ).

«Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχιζα να φλερτάρω και κρυβόμουν πίσω από τον ρόλο για να δικαιολογηθεί το φλερτ. Ήταν πολύ μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και στην τρίτη μέρα με ρώτησε κιόλας "θες να με παντρευτείς;". Μετά από 3 χρόνια πήραμε την απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα. Εγώ έκανα την πρόταση, αλλά το βλέπαμε ότι πάει προς τα εκεί. Είμαστε τώρα με δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών», πρόσθεσε.

«Η Ιωάννα με περίμενε σπίτι κι εγώ υποτίθεται ότι ήμουν σε μία πρόβα. Πήγα πρώτα στο σπίτι της να ζητήσω το χέρι της από τη γιαγιά της. Ντυμένος ναύαρχος, με λουλούδια και πάστες. Η γιαγιά είχε λίγο άνοια τότε και μου είπε "Ήρθες Δημήτρη μου;". Μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε "τι κάνει πάλι αυτός τώρα;” και πήγα μέσα, ο σκύλος μας ζούσε, είχε το δαχτυλίδι, γονάτισα και το έφερε», επισήμανε έπειτα για την πρόταση γάμου που της έκανε.

Όσον αφορά στην οικογένεια που δημιούργησαν μαζί, δήλωσε: «Μια κανονική μέρα ντύθηκα Ινδός και πήγα να παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό. Το πιο ωραίο είναι το βλέμμα της γυναίκας μου, της Ιωάννας. Περνάω από την κουζίνα έτσι και κάνει "Που πας". Είναι συνηθισμένη ότι υπάρχει μία βλακεία... Το κάνω πρώτα για εμένα και όταν πάω και με βλέπουν τα παιδάκια και γελάνε λέω "κοίτα τα γλυκούλια, το χάρηκαν κι αυτά". Έχω πάει μπανάνα, καουμπόι, Μεξικανός, Και έκανα το λάθος και πήγα στο σχολικό και λέω “τι θέλετε να ντυθώ;” και μου είπαν “Έλσα". Έχω πάρει ήδη τη στολή και θα πάω σε τρεις μέρες. Όταν δεν ντύθηκα μία φορά ο γιος μου μου είπε "Μπαμπά γιατί δεν ήρθες; Τα παιδιά σε περίμεναν!". Ζω για τη στιγμή που θα μου πουν τα παιδιά μου "μπαμπά ντρέπομαι, μην έρχεσαι στο σχολείο έτσι". Θέλω πάρα πολύ όταν φτάσουν στα 35 και θα είμαι παππούς, να λέει ο γιος μου στον γιο του "κοίτα τι έκανε ο παππούς σου και εγώ ντρεπόμουν, αλλά πόσο χαίρομαι που έχω μία φωτογραφία μαζί του έτσι". Για αυτή τη στιγμή και μόνο ζω...».

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η καταγωγή, η οικογένεια και ο Τόνι Σφήνος