Ρούλα Κορομηλά: Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια με καλή παρέα - Με ιδιαίτερο κολάν, ασημί γόβες και έντονα κοσμήματα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Κορομηλά τα τελευταία χρόνια δεν κάνει τόσο συχνά βραδινές εμφανίσεις εκτός και αν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο κάλεσμα ή αγαπημένη παρέα, που την περιμένει σε κάποια από τα κοσμικά μέρη της Αθήνας.

Η ίδια άλλωστε έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη της, πως αγαπάει πολύ το σπίτι της (δείτε το εδώ) και έτσι περνάει πολύ χρόνο μέσα σε αυτό, μόνη της ή με αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους και την οικογένειά της.

Η έξοδος της Ρούλας Κορομηλά στα μπουζούκια

Πρόσφατα ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά έκανε τη διαφορά διασκεδάζοντας στο Nox μαζί με τη Βίκυ Κουλιανού. Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά τις δύο κυρίες, όσο χόρευαν και τραγουδούσαν με τα βλέμματα των θαμώνων να είναι στραμμένα πάνω τους.

Ρούλα Κορομηλά - Κουλιανού
Ρούλα Κορομηλά - Έξοδος
Ρούλα Κορομηλά - Μπουζούκια

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Την Παρασκευή 9/12/22 προβλήθηκε απόσπασμα της πρόσφατης συνέντευξης της Ρούλας Κορομηλά στο κανάλι του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, κατά την οποία η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της περιπέτειάς της και εξήγησε πόσο αυτή την άλλαξε.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που λένε μόνο αλήθειες.

Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά».