Έλενα Τσαγκρινού - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της: «Δεν είναι εύκολο να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς»

Μπήκε στον τέταρτο μήνα κύησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού - Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της: «Δεν είναι εύκολο να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς»

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Έλενα Τσακγκρινού. Η τραγουδίστρια πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε με μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος. Ωστόσο, παράλληλα έκανε γνωστό πως δυστυχώς πριν μερικούς μήνες είχε και μια αποβολή - δείτε την ανάρτηση της.

Ωστόσο, με τον σύντροφό της Dj Stephan δεν το άφησαν να τους πάρει από κάτω και προσπάθησαν ξανά, έχοντας την στήριξη των οικογενειών τους. Τελικά πριν από περίπου 3 μήνες έμαθαν πως περιμένουν το παιδάκι τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη της

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA συνάντησε την Έλενα Τσαγκρινού και τον σύντροφό της στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη ήταν πολύς ο καιρός που το προστάτευσα. Αλλά ήρθε η στιγμή που δεν αντέχαμε άλλο για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μας. Θέλω να πάνε όλα καλά. Είμαι στις αρχές του 4ου μήνα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια η οποία σε 5 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Δεν είναι εύκολο το να έχεις μια αποβολή και να ξανά προσπαθείς. Αλλά είχαμε κοντά μας τους γονείς μας. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», συμπλήρωσε για την αποβολή της.

«Αισθάνομαι ευλογημένος που περιμένουμε παιδάκι», είπε με τη σειρά του ο Dj Stephan

«Κάναμε τεστ και η Έλενα έκανε μπάνιο και εμείς χοροπηδούσαμε από την χαρά μας μέσα στο μπάνιο», ανέφερε στην συνέχεια για τον τρόπου που έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι.

«Είμαστε λίγο μαζεμένοι με το τι όνομα θα δώσουμε στο παιδί», συμπλήρωσαν.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι σύντομα επίσης θα παντρευτεί. Συγκεκριμένα, ο Dj Stephan έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαγκρινού σε νυχτερινό κέντρο, όταν γονάτισε μπροστά σε όλο το μαγαζί και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του - δείτε το βίντεο.