Εύη Δρούτσα: «Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα...» - Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που απέρριψε τον "Παλιόκαιρο"

«Της λέω μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Εύη Δρούτσα: «Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα...» - Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που απέρριψε τον

Μια αποκαλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή The 2night show, το βράδυ της Δευτέρας 27/2. Η στιχουργός μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν η μεγάλη επιτυχία του Πασχάλη Τερζή "Παλιόκαιρος".

Ωστόσο σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για προσωπική της ζωή, το τραγούδι αλλά και τις συνεργασίες της. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην τυχαία εγκυμοσύνη της σε νεαρή ηλικία αλλά και στον χωρισμό της (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που απέρριψε τον "Παλιόκαιρο"

«Υπήρξε τραγούδι που ήταν για άλλον και πήγε αλλού. Αν σου πω, θα πέσεις από την καρέκλα. Ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός της Καίτης Γαρμπή, της έδειξε τον "Παλιόκαιρο", τον οποίο τον απέρριψε» ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

«Και τώρα μπορεί να το συζητήσω. Της λέω μωρή τρελή απέρριψες αυτό το τραγούδι; Τι να κάνω μου λέει, αφού δεν μου άρεσε τότε. Άσε τι είπαμε μετά, δεν χρειάζεται να λέω γιατί εγώ λέω και πολλά» πρόσθεσε η στιχουργός.

Η αποκάλυψη της για τη συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο

Σε παλιότερες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day", είχε αναφερθεί σε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής πορείας σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως είναι ο Τριαντάφυλλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος.

«Τον Γιώργο Αλκαίο, τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Δεν τον είχε κάνει τίποτα, δεν τον αξιοποιούσε καθόλου. Εγώ του έλεγα τότε, "εγώ θέλω να πάω να δω αυτόν". Μου λέγανε από εκεί "τι να τον δεις;", λέω "εγώ θέλω να πάω να τον δω", πάω και του λέω, "θα σε κάνω...", μου λέει "εμένα; τι;". Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου τον Γιώργο, και τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα.

Η Νατάσα, όταν βγήκε της λέγανε, ότι δεν κάνει. Εγώ την έκανα. Και την έκανα με ποιον μαζί; Με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ψηλά και βάλαμε την Νατάσα μαζί του, για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα, είναι πάρα πολύ άσχημο να αποποιήσε κάποιον που σε έχει βοηθήσει, δε θα σου βγει τώρα, δε θα σου βγει σε λίγο, θα σου βγει μετά», είπε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή και επιτυχημένη στιχουργός για τους καλλιτέχνες, που έχει στηρίξει.