Εύη Δρούτσα: «Έμεινα έγκυος τυχαία, ήμουν 19...» - Η πολυτάραχη ζωή της και οι "χρυσές" συνεργασίες

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Εύη Δρούτσα: «Έμεινα έγκυος τυχαία, ήμουν 19...» - Η πολυτάραχη ζωή της και οι

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/2, η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το τραγούδι αλλά και τις συνεργασίες της.

Η Εύη Δρούτσα είναι από τα προσώπα τα οποία εκφράζουν ανοιχτά την απόψη τους. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο YOU, είχε τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα που είχε ξεσπάσει πριν απο λίγο καιρό ανάμεσα σε Light και Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η συνέντευξη της Εύης Δρούτσα

«Στο σπίτι που έχω τώρα δεν έχω κανέναν δίσκο. Τους έβαλα σε μια αποθήκη, δεν θέλω να τους πάρει κάποιος που δεν θα ξέρει πως θα τους φερθεί. Άμα φύγωα πό αυτή τη ζωή μπορεί να τους πουλάει στον δρόμο...

«Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω.Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας»

«Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου, μόνο τώρα δεν είμαι. Δεν ήταν εύκολο να το αλλάξω. Γενικά αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, λέω αλήθεια πάντού. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να ακούω την αλήθεια. Είναι ο καθρέφτης σου»

«Δεν είναι η αιτία που έγραφα τραγουδάρες ότι ήμουν πληγωμένος. “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι πραγματικά λόγια, δικά μου. Δεν σκέφτηκα τη δική μου ζωή. Όταν χώρισα με τον άντρα μου είχα γράψει στη Μαντώ, μπήκα μέσα και του είπα “χωρίζουμε, φύγε”. Δεν μετανιώνω ποτέ που χώρισα, ούτε για τις αποφάσεις μετά. Μετάνιωσα για όσα έκανα, δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παραφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Για τα τραγούδια που έγραψε στην Μαρινέλλα ανέφερε: «Όλη μου την καριέρα τη χρωστάω στον Μάκη Μάτσα. Μου ζήτησε ένα τραγούδι γιατί θα έβγαινε για πρώτη φορά στο Ρεξ, σε θέατρο. Μόνο να τολμήσει μπορεί Σε όλα τα τραγούδια κάνω σκηνοθεσία. Όπως και ο Αντώνης Ρέμος μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι σαν τον Δρόμο. Του είπα τότε ότι δεν μπορεί γιατί ήταν πολύ νέος», αποκάλυψε.

Για το τραγούδι "Παλιόκαιρος" του Τερζή: «Δεν έβρεχε τη μέρα που το έγραφα. Δεν ξέρω πώς μου έρχονται. Μου λένε θέλω αυτό και κάθομαι και το γράφω. Έχω γράψει και πάρα πολλά πάνω σε μουσική. Ο Μάκης Μάτσας μου το έμαθε. Τον Κορκολή όλο τον έγραψα πάνω στη μουσική».