Η Μάγισσα: «Μαζεύουν τις κότες γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω...» - Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού "Φρίξου" για την σειρά του ΑΝΤ1

«Ο τρόπος που μεγάλωσα με την οικογένειά μου έρχεται να αναιρέσει αυτά τα κλισέ με τις θρησκείες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Μαζεύουν τις κότες γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω...» - Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Η Μάγισσα", Γιλμάζ Χουσμέν, μέσα από την εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Ο ηθοποιός μίλησε για την καταγωγή του αλλά και για την μεγάλη του φοβία.

Ωστόσο στην χθεσινή εκπομπή η Εύη Δρούτσα παραχώρησε και εκείνη με την σειρά της μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον τραγουδιστή προοριζόταν η μεγάλη επιτυχία του Πασχάλη Τερζή "Παλιόκαιρος" (δείτε εδώ).

Η συνέντευξη του Γιλμάζ Χουσμέν

«Το όνομά μου Γιλμάζ σημαίνει αλύγιστος. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ξάνθη γιατί οι γονείς μου αποφάσισαν πως προτιμούν την αποκέντρωση, δεν είχαμε συγγενείς εκεί. Έχω μία αδελφή μεγαλύτερη. Ήμουν πέντε χρονών όταν πήγαμε εκεί. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από την Τουρκία αλλά έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και οι δύο. Δεν σημαίνει τίποτα στην Ξάνθη αν σε λένε Γιλμάζ ή αν σε λένε Μπάμπη, όλοι συνυπάρχουν αρμονικά» ανέφερε σχετικά με την καταγωγή και την οικογένειά του.

«Ο τίτλος του πρώτου μουσουλμάνου απόφοιτου του Εθνικού μού προκάλεσε σκέψεις. Σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν ξέρω αν θα ήμουν ο πρώτος και αν θα ήταν άξιο αναφοράς. Ο τρόπος που μεγάλωσα με την οικογένειά μου έρχεται να αναιρέσεις αυτά τα κλισέ με τις θρησκείες, εγώ δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι μουσουλμάνος» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Στις Πανελλαδικές πέρασα στα ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά δεν με αφορούσε. Στο γυμνάσιο κυνηγούσα την καθηγήτρια αγγλικών να δώσουμε μία παράσταση, για ανεξήγητο λόγο. Ήρθα στην Αθήνα το 2016 και ήταν τρία χρόνια της Σχολής που δεν μετράει για ζωή γιατί ήταν ιδρυματισμός τεράστιος. Μετά ήρθε ο κορωνοϊός... Άρα ζω μία ενήλικη ζωή τα τελευταία δύο από τα επτά χρόνια.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από την Αθήνα, ούτε όταν τελείωσα τη σχολή και ήρθε η περίοδος του κορωνοϊού που είδα ότι το επάγγελμα δεν υπάρχει. Η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, η πρώτη μου παράσταση ήταν στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την τηλεόραση, δεν μεγάλωσα με Ντοστογιέφσκι. Η τηλεόραση είναι σαν επίδειξη καλλιτεχνών αντανακλαστικών, πρέπει να κάνεις ό,τι έχεις μάθει από το θέατρο» τόνισε σε άλλο σημείο.

Στην συνέχεια αποκάλυψε την τεράστια φοβία που έχει «Έχω ορνιθοφοβία. Υπάρχουν περιοχές που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Δεν φοβάμαι μόνο τις κότες, αλλά οτιδήποτε έχει φτερά. Στη "Μάγισσα" τις μαζεύουν όταν έχω σκηνή, δεν μπορώ να λειτουργήσω».