Νέες σπόντες του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων: «Μπράβο συνεχίστε αυτό που κάνετε θα χαίρονται οι δικοί σας...»

«Τρέχω σαν τρελός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νέες σπόντες του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων: «Μπράβο συνεχίστε αυτό που κάνετε θα χαίρονται οι δικοί σας...»

Ένα νέο ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν τον τραγουδιστή στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά, με τον ίδιο να προσπαθεί τις αποφύγει πετώντας παράλληλα και τα "καρφιά" του.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Νταλάρας έκανε δυο προσβλητικές δηλώσεις, οι οποίες δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων και αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού. Όλα ξεκίνησαν όταν χαρακτήρισε γελοία την δουλειά των δημοσιογράφων, όταν εκείνοι τον ρώτησαν για τα όσα είχε πει για τους παρουσιαστές που κάνουν διαφημίσεις (δείτε εδώ).

Οι νέες σπόντες του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους

«Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός. Σαν τρελός…Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!» είπε ο Γιώργος Νταλάρα και έφυγε βιαστικός. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Η στήριξη της Ναταλίας Γερμανού

Την στήριξή της στον Γιώργο Νταλάρα για τις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει στους δημοσιογράφους είχε εκφράσει η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν Γίνεται, τονίζοντας ότι με τα όσα είπε ο τραγουδιστής κατακεραύνωσε όλο το σύστημα της ψυχαγωγίας.

«Ο Γιώργος Νταλάρας στην ουσία κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της ψυχαγωγίας, της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πως πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση, η οποία θα έπρεπε να προάγει την ψυχή, γιατί ψυχαγωγία σημαίνει αυτό… Είχε απέναντί του δέκα νέα εργαζόμενα παιδιά, εσύ λες ότι θα έπρεπε να απευθυνθεί στους καναλάρχες. Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας στο σύστημα απευθυνόταν. Είπε “κοτοπουλάκια” τα παιδιά, εξίσου κοτοπουλάκι νιώθω κι εγώ, του συστήματος που έχουμε κάνει την ψυχαγωγία σήμερα…» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Γιατί να τα ισοπεδώνεις όλα; Είναι μια δουλειά ντροπή; Γιατί είναι ντροπή; Πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά” και φύγε”» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το να μην τσουβαλιάζουμε, και από τη μια πλευρά και από την άλλη. Δε μπορούμε να λέμε ότι όποιος έχει κάνει παραπάνω καριέρα αξίζει παραπάνω σεβασμό από τους υπόλοιπους» τόνισε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Δε συμφωνώ γιατί για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό από κάποιον άλλο με μικρότερη πορεία, που έχει βγάλει δυο δίσκους. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής δισκογραφίας» απάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: