Χωρισμός σκάνδαλο: Είχε παράνομη σχέση με τον πρώην της αδερφής της - Ο σύζυγός της πήρε τα παιδιά τους

θα μείνουν μαζί του μέχρι να ενηλικιωθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός σκάνδαλο: Είχε παράνομη σχέση με τον πρώην της αδερφής της - Ο σύζυγός της πήρε τα παιδιά τους

Ακόμα ένας χωρισμός σκάνδαλο έσκασε στην Ευρώπη! Χαμός επικρατεί με την είδηση πως βασιλικό ζευγάρι περνάει τεράστια κρίση στο γάμο του, όταν μαθεύτηκε πως η βασίλισσα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και όχι μια απλή, αλλά τα είχε με τον πρώην σύντροφο της αδερφής της.

Όπως γράφουν τα ξένα sites το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ζει πλέον χωριστά, ενώ υπέγραψαν ήδη το διαζύγιο με τον βασιλιά να παίρνει τα δυο παιδιά τους, αφού αυτή ήταν η αρχική συμφωνία που είχαν στην αρχή του γάμου τους.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο λόγω εξωσυζυγικής σχέσης

Ο λόγος για τον βασιλιά Φελίπε και την Λετίθια. Τα Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν οργιάσει με την παράνομη σχέση που λέγεται πως είχε η βασίλισσα με τον πρώην σύντροφο της αδερφής της.

Μάλιστα, φέρεται πως ο 56χρονος έδωσε στην Λετίθια να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου και αναγκάστηκε να υπογράψει επίσης και ένα έγγραφο που ανέφερε πως εκείνος θα έχει την επιμέλεια των παιδιών τους μέχρι να ενηλικιωθούν.

Δείτε επίσης: Χώρισαν 4 χρόνια μετά τον γάμο και ένα παιδί - «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό»

Φελίπε Λετίσια χωρισμός

Τα ξένα μέσα γράφουν επίσης πως ο γάμος τους έχει διαλυθεί αλλά μένουν μαζί για τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις.

Ο πρώην της αδερφής της ήταν εκείνος που αποκάλυψε την παράνομη σχέση τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως διατηρούσαν σχέση και πριν παντρευτεί τον βασιλιά αλλά και όσο ήταν παντρεμένη. Ανέφερε επίσης πως έχει ως αποδεικτικά στοιχεία μηνύματα και φωτογραφίες.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον χωρισμό Λετίθια - Φελίπε

«Αποδομήθηκε στα μάτια μου τελείως, μα αποδομήθηκε, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μπορεί να είχε σχέση με τον άνδρα της αδελφής της. Υπάρχουν κάποιες αρχές που αφορούν στις σχέσεις που δεν τις καταπατάς για κανέναν λόγο. Άνδρας φίλης, άνδρας συγγενή, ξαδέλφης, αδελφής δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο. Δεν πρέπει ρε παιδί μου, πώς το λένε!» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα 27/2 στο Mega Καλημέρα που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.