Σταμάτης Γαρδέλης: Στο κρατητήριο μετά την νοσηλεία του στο Δαφνί - Τι συνέβη;

«Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη του την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να περνάει ο Σταμάτης Γαρδέλης. Λίγες εβδομάδες μετά την νοσηλεία του στο Δαφνί καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις, βρίσκεται στο κρατητήριο. Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και εξήγησε τι συμβαίνει και αυτή την ώρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μέσα από το κρατητήριο

«Σήμερα είχα μία εξέταση αντιρρήσεων δασικού χάρτη, εγώ επιμένω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, του διπλανού δεν είναι δασικό και το δικό μου είναι. Με έχουν εξαφανίσει. Με έχουν φτάσει στα όριά μου αυτά τα πράγματα! Καλύτερα μέσα στο κρατητήριο. Φυλακίστε με! Δεν θα με φιμώσετε εμένα!

Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη του την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά.... Να μου πάρουν το σπίτι, έφτασα να μπω στο ψυχιατρείο... Χρωστάω στην εφορεία 80 χιλιάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές για ένα οικόπεδο που αγόρασα, το πήρα από το υποθηκοφυλακείο, το πληρώνω, το κάνω, το ράνω το δείχνω...Τώρα με φυλακίζουν. Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να λυθεί αυτή η ιστορία, έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις. Η πρόεδρος ζήτησε την φυλάκιση του γιατί ζήτησα να δικαστώ σήμερα...», είπε και ξέσπασε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Θέλω να δικαστώ, δεν παρακαλάω κανέναν. Ούτε δικηγόρους έχω… Δεν έχω δικηγόρους, δε χρειάζομαι να μου ερμηνεύσει κανείς την αλήθεια. Είμαι στο Αιγάλεω τώρα, στο αστυνομικό τμήμα. Μου στραμπούλιξαν και το χέρι. Έλεος. Ποιον έκλεψα; Το αγόρασα το οικόπεδο. Το έκλεψα και μου συμπεριφέρονται έτσι;…. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό. Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάω τώρα. Είμαι στο Αιγάλεω. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό, ίσως επειδή φώναξα», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε πως μετά την νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε ταξιδέψει και είχε μείνει για λίγο διάστημα στο Άγιο Όρος.