Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Από νύφη έχεις γίνει προξενήτρα;» - Συνεχίζονται οι σπόντες στην εκπομπή "Super Κατερίνα"

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Από νύφη έχεις γίνει προξενήτρα;» - Συνεχίζονται οι σπόντες στην εκπομπή

Με αμείωτο ρυθμό, συνεχίζονται τα σχόλια τόσο στην εκπομπή Πάμε Δαναή όσο και στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τα παθιαμσένα φιλια της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φιλιππο Τσαγκαρίδη.

Οι δύο παρουσιάστριες, δεν έχουν απαντήσει σε όλα όσα έχουν ακουστεί ωστόσο υπονοούμενα υπάρχουν τόσο από τις ίδιες (δείτε εδώ) όσο και από τους συνεργάτες τους. Αυτή τη φορά, αφρμή στάθηκε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου στην Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι η ηθοποιός αρέσει σε έναν φίλο της που ήθελε να την γνωρίσει. Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μία αιχμηρή απάντηση στην παρουσιάστρια, κάτι το οποίο δείχνει για ακόμη μία φορά, ότι το θέμα δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Ελένα Πολυκάρπου: «Κάνει καλά προξενιά η Καινούργιου παιδιά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ναι».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βρε Χριστιανή, από νύφη έχεις γίνει προξενήτρα;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί ρε παιδιά; Δεν είναι κακό».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σε ακούω συνέχεια να προξενεύεις. Να προξενεύεις τον εαυτό σου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τώρα τον εαυτό μου...»

Τα "καρφιά" της Δανάης Μπάρκα στον άερα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Σήμερα το πρωί, τα δικά της "καρφιά" πέταξε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

«Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της.

Στην συνέχεια λίγο πριν πάει σε διαφημίσεις είπε: «Ύπαρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρεις όλη την ιστορία και μένεις σε κάτι που έχεις ακούσει και εν τέλη συμβαίνει κάτι άλλο από πίσω. Είναι η μία εκδοχή της.»