Σάλος στο twitter για το παθιασμένο φιλί Τσαγκρίδη & Δανάης: «Γέμισε η Καινούργιου πλαστικές για να της πάρει τον πρώην η Μπάρκα»

Η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram (δεξιά)

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν! Δημοσιεύθηκε φωτογραφία τους όπου φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα σε νυχτερινή τους έξοδο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα ξημερώματα της Κυριακής 25/2 (δείτε την εδώ).

Στο twitter έκτοτε έχει γίνει χαμός και όλοι σχολιάζουν με τον τρόπο τους την αποκάλυψη αυτή, καθώς στη μέση βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μιλούσε όλο αυτό το διάστημα με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο, πιστεύοντας πως δεν θα μπορούσαν να της κάνουν κάτι τέτοιο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το "καυτό" φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππο Τσαγκρίδη

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Οι δυο άντρες που στιγμάτισαν την ζωή της - Ο επίπονος χωρισμός μετά από 8 χρόνια σχέσης

Πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, λοιπόν, υποστηρίζοντας πως είναι άδικο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θεωρούνταν φίλες, όμως υπάρχουν και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της οικοδέσποινας του Πάμε Δανάη, εξηγώντας πως έχει χωρίσει πολύ καιρό πριν με την Καινούργιου, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουν παρακάτω, μαζί, εφόσον τους κάνει ευτυχισμένους.

Δείτε επίσης: Καινούργιου - Μπάρκα: Στα μαχαίρια για τα μάτια του Τσαγκρίδη! Η κίνηση της Δανάης λίγους μήνες πριν που σήμανε τον πόλεμο ανάμεσά τους

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση τους μετά τα "καυτά" φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή αντίδραση, ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εξής φωτογραφία, η οποία γράφει όλο νόημα: «Το μόνο που έμαθα εκείνη τη νύχτα είναι πως θα έπρεπε να είχα μείνει σπίτι».

Ανάρτηση Καινούργιου μετά το φιλί Μπάρκα Τσαγκρίδη

Τι δήλωνε για την πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν φήμες για την σχέση τους

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα, δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο.

Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές. Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου.

Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.