Δανάη Μπάρκα: Οι δυο άντρες που στιγμάτισαν την ζωή της - Ο επίπονος χωρισμός μετά από 8 χρόνια σχέσης

Το παρελθόν της πριν μπει στην ζωή της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

#Δανάη Μπάρκα: Το όνομά της τρεντάρει εδώ και λίγα 24ωρα στο Twitter γιατί κάμερα θαμώνα γνωστού gay bar στην Αθήνα, την απαθανάτισε να δίνει τρυφερό φιλί στο στόμα με τον πρώην σύντροφο της γνωστής παρουσιάστριας - και κάποτε φίλης της - Κατερίνας Καινούργιου -, Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου) και τώρα οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μεγάλη προδοσία!

Με αφορμή, αυτό, λοιπόν, το Youweekly.gr αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της ηθοποιού (και παρουσιάστριας εδώ και 2 χρόνια), που ίσως δεν γνωρίζατε.

Δανάη Μπάρκα: Η ηλικία και η καταγωγή και πράγματα που δεν γνώριζες για εκείνη

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση τους μετά τα "καυτά" φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Νώντας Μπάρκας, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, είναι ηθοποιός. Από μικρή ηλικία, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της και τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς Είσαι το Ταίρι Μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, υποδυόμενη το χαρακτήρα της Στέλλας Παπαλημναίου σε μικρή ηλικία.

Το 2004 ακολούθησε μία ακόμη μικρή τηλεοπτική συμμετοχή στο επεισόδιο "Η Λογική Πεθερά" της σειράς Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της. Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Έπεσε νέκρα στο Θέατρο Αποθήκη. Το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε στην αρχαία κωμωδία Λυσσιστράτη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε παραστάσεις όπως Νίκη, Ουρανία, Οι μάγισσες της Σμύρνης και Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά.

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού μετά την επαναλειτουργία του.

Οι άντρες που στιγμάτισαν την ζωή της

Ο πρώτος και σημαντικότερος όλων ο πατέρας της, Νώντας Μπάρκας. Η Βίκυ Σταυροπούλου έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, αλλά χώρισε γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

Ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος.

Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς. Εγώ́ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποιήσαν πολύ́ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί́ και ευτυχώς γιατί́ τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί́ και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί́ και εμένα και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́» είχε αναφέρει για τον πατέρα της η Δανάη Μπάρκα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ο δεύτερος άντρας που άφησε το δικό του στίγμα στην ζωή της ηθοποιού, ήταν ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος. Η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος υπήρξαν ζευγάρι για 8 χρόνια, ωστόσο το 2021 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο
21-01-2014 Επίσημη πρεμιέρα θέατρο Αλίκη "Ψύλλοι στ’αυτιά" - Δανάη Μπάρκα και Πάνος Αδαμόπουλος

Βέβαια, οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι έχουν μαζί ένα βαφτιστήρι το οποίο το επισκέπτονται από κοινού και δημοσιεύουν, μάλιστα, στιγμιότυπα στα social media.

Ο πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα

Τέλη του 2023, μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα είχε αναφερθεί στην εκπομπή της στον πρώην σύντροφό της με αφορμή το πάρτι για τα 4 χρόνια λειτουργίας του γυμναστηρίου του που έκανε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη - αποκαλύπτοντας πως ήταν κολλητός του Πάνου Αδαμόπουλου. Μάλιστα, εξομολογήθηκε και μια ιστορία απ' όταν ήταν φρεσκοχωρισμένη λέγοντας στους συνεργάτες της:

«Το 2019 όταν εγώ είχα χωρίσει με τον τότε σύντροφό μου, η Δέσποινα τραγουδούσε σε ένα μαγαζί και πήγαινα συνέχεια για να πνίξω τον πόνο μου. Ήμουν συνέχεια εκεί, ήταν και η Μελίνα και συζητούσαμε για τον χωρισμό μου, ζούσα μεγάλα δράματα. Αργότερα εγώ επανασυνδέθηκα και έχουμε ζήσει με τη Δέσποινα και την Μελίνα όλο αυτό και τώρα μου φαίνεται σαν ψέμα που την ίδια περίοδο μίλαγα και με τον Αλέξανδρο και με την Μελίνα, αλλά τότε δεν γνωριζόντουσαν και τώρα τους βλέπω εδώ μαζί. Πώς τα έφερε έτσι η ζωή;».