Έλενα Παπαρίζου – Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Τι είναι πιο σημαντικό; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

«Έχουμε δίκιο κι εμείς που κάνουμε διαφήμιση αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου – Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Τι είναι πιο σημαντικό; Να είσαι ευγενικός ή να έχεις δίκιο;»

Συνέντευξη στην εκπομπή του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, με απόσπασμα να προβάλλεται στη Super Κατερίνα. Η τραγουδίστρια και πρώην νικήτρια της Eurovision, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νεότερους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Θεωρώ ότι έχουμε δίκιο και εμείς που κάνουμε διαφήμιση αλλά καταλαβαίνω και την άποψη του Γιώργου Νταλάρα. Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αποσπάμε την προσοχή από την τέχνη μας», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Για να συμπληρώσει: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος γι' αυτό που θέλει να κάνει. Όποιοι θέλουμε λέμε την άποψή μας, άλλοι την κρατάμε για τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα».

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Ταλαιπωρήθηκε πολύ και δεν το μοιράστηκε ποτέ - Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 19 χρόνια

Έλενα Παπαρίζου: «Ο Νταλάρας δεν μίλησε με κακή πρόθεση, αλλά...»

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο ύφος του τραγουδιστή, που ήταν και εκείνο που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια: «Αυτά που είπε ο κύριος Νταλάρας δεν τα είπε με κακή πρόθεση. Πιστεύω ότι πιο πολύ το είπε για να προστατεύσει τη νέα γενιά παρά για να δημιουργήσει αίσθηση ή για να πει κάτι κακό».

Σε διαφορετικό σημείο της συνένευξης, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο πατέρας μας στη μουσική. Αλλά τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή σου; Να έχεις δίκιο ή να είσαι ευγενικός; Γιατί όταν είσαι ευγενικός, δίνεις τον χρόνο και ακούς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Και είναι καλό να ακούμε, γιατί μπορεί να ξανασκεφτούμε ή να αναθεωρήσουμε πράγματα. Αυτά που είπε δεν σημαίνει ότι δεν τα σκεφτήκαμε κι εμείς».