Σοκάρει η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψή της για εμμονικό θαυμαστή: «Εδώ και χρόνια πιστεύει ότι έχουμε σχέση...»

«Πρέπει να είσαι θλιβερός κι εσύ και οι pics...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σοκάρει η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψή της για εμμονικό θαυμαστή: «Εδώ και χρόνια πιστεύει ότι έχουμε σχέση...»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 27/2, μέσα από την εκπομπή Fay's Time, σχετικά με έναν εμμονικό θαυμαστή. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Δάφνης Καραβοκύρη, σχετικά με άσεμνες φωτογραφίες που έχει δεχτεί (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την νευρική ανορεξία).

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον εμμονικό θαυμαστή της

Άγγελος Βουράκης: «Μπορείς, αν τον βρεις, να του κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, να τον περιορίσεις να μην σου στέλνει. Τράβα γύρευε. Αυτό είναι το χάος που βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά και πίσω από το διαδίκτυο…»

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας πριν φύγει από τον ΣΚΑΙ

Φ.ΣΚ.: «Ή να τον αφήσεις να συνεχίσει τη θλιβερή ζωή που ζει μαζί με τα pic του. Γιατί θα είναι όλα θλιβερά, για να φτάσει σε αυτό το σημείο να στέλνει σε μια ξένη κοπέλα φωτογραφία, πρέπει να είσαι θλιβερός κι εσύ και οι pics…Εδώ υπάρχει ένας χρόνια τώρα, που πιστεύει ότι έχουμε σχέση. Είναι επικίνδυνο».

Με αυτό τον άντρα είναι πλατωνικά ερωτευμένη

Πριν από μερικές ημέρες η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Fays Time. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε με ποιον είναι πλατωνικά ερωτευμένη, έπειτα από μερικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα.

«Ο τρόπος που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Πλατωνικά είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι να αιτιολογώ συναισθηματικές δικές μου σκέψεις που δεν κατάφερε ποτέ να τις αιτιολογήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος μίλησε για τον σάλο που προβλήθηκε με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου όπου ανέφερε τον στίχο "σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε".