Δημήτρης Μακαλιάς: «Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας...» Η αιχμηρή απάντηση για τις δηλώσεις Παπανώτα

«Με χιούμορ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας...» Η αιχμηρή απάντηση για τις δηλώσεις Παπανώτα

Την απάντηση του στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα, έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς, μέσα από δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 27/2. Ο ηθοποιός σχολίασε όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος τόσο για εκείνον όσο και για την Μπέτυ Μαγγίρα, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα λένε ανοησίες, δεν με νοιάζει, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά. Ξαφνικά μια γυναίκα στα 50 της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά στις δηλώσεις Παπανώτα

«Με χιούμορ προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό τρόπο. Πολλά ατοπήματα σε μια φράση. Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας».

Η είσοδος του Δημήτρη Μακαλιά στο I Love ΣουΚου με αλεξίπτωτο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν άλλη μία γεμάτη νόημα είσοδο στο πλατό της εκπομπής τους στο κανάλι του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 24/2.

Η παρουσιάστρια μπήκε πρώτη από όλους μέσα και αφού καλωσόρισε το πάνελ της, αναρωτήθηκε που βρισκόταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης της. Κανείς δεν της έδωσε κάποια απάντηση, αλλά αυτή ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο ηθοποιός μπήκε φορώντας αλεξίπτωτο, με επιδέσμους στο πρόσωπο και κλαδιά στο κεφάλι του.

Έτσι, λοιπόν, απάντησαν με χιούμορ στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος έκανε unfollow την Μπέττυ Μαγγίρα και χαρακτήρισε "αλεξιπτωτιστή" τον Δημήτρη Μακαλιά (δείτε εδώ αναλυτικά τις αιχμηρές του δηλώσεις).

«Εγώ έγινα καθαρίστρια, οπότε εσύ έπρεπε να γίνεις αλεξιπτωτιστής», είπε χαρακτηριστικά η πρώτη.

undefined