Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι...» - Σοκάρει με την αποκάλυψή του σχετικά με απειλές που δέχτηκε για το metoo

«Ήταν πολλοί που με πήραν και μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης το πρωί της Τρίτης 27/2. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο αλλά τα ριάλιτι αλλά και για τις απειλές που δέχτηκε όταν μίλησε για το κίνημα του metoo.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Λεωνίδα Καλφαγιάννη για το metoo

«Δε φρόντισα να εξασφαλίσω τα προς το ζην για την οικογένειά μου από την υποκριτική οπότε κάνω και άλλες δουλειές. Αν κάποιος είναι κακός ηθοποιός και δε βρίσκει δουλειά πρέπει να βρει δουλειά σε κάτι που είναι κάλος», ανέφερε αχρικά.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Συγγνώμη! Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο...» - Ξεροκατάπινε και συγκρατούσε τα δάκρυά του με δυσκολία

«Πλέον είτε είσαι από το survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός. Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Για το metoo, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης απάντησε: «Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι. Επειδή δεν είπα ονόματα, ήταν πολλοί που με πήραν και μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω. Το metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, την πλήρωσαν ένα, δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

«Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής» είπε κλείνοντας.