Χριστίνα Παππά: «Για τον γιο μου θα σκότωνα, είναι η ζωή μου και η ύπαρξή μου»

«Σε ηλικία 16 ετών έγινα μαμά, μεγάλωσα μαζί μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής της, ενώ μίλησε για τον γιο της, Δημήτρη Παππά, και τη μεταξύ τους σχέση μεγαλώνοντας.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους τίτλους «μαμά», «γιαγιά», «επιχειρηματίας» και «γυναίκα», η Χριστίνα Παππά επέλεξε τους δύο πρώτους. «“Μαμά” γιατί κι εγώ μικρό κοριτσάκι σε ηλικία 16 ετών έγινα μαμά, οπότε μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου. Ήμουν ένα παιδί που μεγάλωνε ένα άλλο παιδί, γιατί αντιμετώπιζα τον Δημήτρη σαν κούκλα. Και “γιαγιά” γιατί πλέον είμαι σε μία ηλικία που καταλαβαίνω τι σημαίνει να αγκαλιάζεις ένα μωρό, να σε φωνάζει και να τρελαίνεσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Η εγγονή μου με έχει κάνει να λάμπω σαν να είμαι ερωτευμένη, νιώθω ευτυχία, ότι είμαι γεμάτη. Ο Δημήτρης πάντα ήθελε παιδί, και να κάνει παιδί, επίσης είναι πολύ καλός μπαμπάς και του το δίνω αυτό. Μεγάλωσα χωρίς μπαμπά και βλέποντας τον γιο μου, του βγάζω το καπέλο».

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά: Οικογενειακές στιγμές με την συνονόματη εγγονή της – Δείτε βίντεο

Η Χριστίνα Παππά για τον γιο της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του παιδική ηλικία. «Τον άφηνα να μείνει στο σπίτι μας, και βρήκα αλλού, δίπλα του! Τα βράδια που ανησυχούσα, του έλεγα μόνο να με παίρνει τηλέφωνο όταν γυρνάει. Ο άτιμος δεν με έπαιρνε πάντα... Αναγκαζόμουν να φεύγουν από το σπίτι, να πηδάω τη μάντρα ή να σκύβω κάτω από τις χαραμάδες για να δω αν είναι μέσα το αυτοκίνητο, κι εκείνος είναι σπίτι. Τώρα είμαι ήρεμη γιατί υπάρχει η Άννα και το παιδί, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Για να καταλήξει: «Υπήρξα αυστηρή με τον Δημήτρη, είχα βάλει κανόνες. Μέχρι τα 17 ήταν πολύ καλό παιδί, μετά άρχισε να τα χαλάει... Οι φίλοι του με φωνάζανε αστυνομία γιατί έβρισκα τα πάντα, τον παρακολουθούσα. Δεν ξέρω ποιος άντρας θα μπορούσε να το αντέξει, είμαι υπερπροστατευτική. Δηλαδή η ζωή μου και η ύπαρξη μου είναι ο γιος, θα σκότωνα για το γιο μου».