Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Επειδή αυτός τα είχε με την Καινούργιου δε μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του δηλαδή;»

Η άποψή του μετά τη φωτογραφία με τα ''καυτά'' φιλιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί θέμα συζήτησης η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην της Κατερίνας Καινούργιου να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ).

Πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz σχολιάζουν αυτό το ερωτικό τρίγωνο από την άποψη, πως οι δύο κυρίες υπήρξαν φίλες στο παρελθόν και μάλιστα η Δανάη Μπάρκα είχε γνωρίσει τον επιχειρηματία από τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ανάμεσα λοιπόν σε εκείνους, που παρέθεσαν το σχόλιό τους ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira 102,2. Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 27/2 στο Πρωινό.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το φιλί Μπάρκα με Τσαγκρίδη

«Τι έγινε μην την Καινούργιου πάλι και τη Δανάη; Τι γίνεται με αυτήν την ιστορία; Ελπίζω τα κορίτσια να γελάνε με όλα όσα γράφονται. Επειδή αυτός τα είχε με την Καινούργιου δε μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του δηλαδή;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα σχόλια στο twitter για Τσαγκρίδη - Μπάρκα - Καινούργιου

Πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, λοιπόν, υποστηρίζοντας πως είναι άδικο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θεωρούνταν φίλες, όμως υπάρχουν και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της οικοδέσποινας του Πάμε Δανάη, εξηγώντας πως έχει χωρίσει πολύ καιρό πριν με την Καινούργιου, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουν παρακάτω, μαζί, εφόσον τους κάνει ευτυχισμένους.