Αντρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: «Ήρθε δύο φορές καλεσμένη εδώ, δεν θέλουν να την βλέπουν»

Δείτε πώς απάντησε η ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. «Δεν θέλω ούτε να τη θυμάμαι, δεν με αφορά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση του Αντρέα Μικρούτσικου.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό δεν την ξέρω, την γνώρισα εδώ μέσα που ήρθε δύο φορές καλεσμένη, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν, όπως λέει και αυτή ότι δεν θέλει να θυμάται», είπε αρχικά ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Αν εγώ είμαι “δυστροπάντζα”, μπορεί να μην θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου, θα πάρεις μόνο μία απάντηση. Και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους και τη σχέση τους με τους υπόλοιπους».

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Από νύφη έχεις γίνει προξενήτρα;» - Συνεχίζονται οι σπόντες στην εκπομπή "Super Κατερίνα"

Εξαπέλυσε πυρά ο Αντρέας Μικρούτσικος στην Τραϊάνα Ανανία

Ο Αντρέας Μικρούτσικος επανέλαβε τη θέση του για την Τραϊάνα Ανανία και σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας, προσθέτοντας: «Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν μονίμως και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω και σέβομαι τον άλλον, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα!».

Η απάντηση που έδωσε η ηθοποιός

Πριν από λίγη ώρα η Τραϊάνα Ανανία απάντησε στο ξέσπασμα on air του Αντρέα Μικρούτσικου μ' ένα story, όπου τόνισε πως ο παρουσιαστής τα είπε αυτά με πρόθεση να πάρει το μέρος του Γιώργου Κιμούλη, και όχι να της ασκήσει καλοπροαίρετη κριτική. «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία