Εύη Βατίδου: «Λαϊκή δεν παίζει! Δεν έχω και λόγο να πάω...» - Η καταφατική απάντηση για τις αγορές της

Πως είναι η ζωή της χωρίς τα παιδιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Λαϊκή δεν παίζει! Δεν έχω και λόγο να πάω...» - Η καταφατική απάντηση για τις αγορές της

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 27/2 με το γνωστό μοντέλο να μιλάει για τη ζωή της στο σπίτι και τη σχέση που έχει με τα οικιακά και τη μαγειρική.

Το κομμάτι της υγιεινής διατροφής είναι κάτι που αφορά την Εύη Βατίδου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια που έχουν φύγει τα παιδιά της από το σπίτι, η ίδια έχει ελαττώσει και το μαγείρεμα. Σε κάθε περίπτωση η Εύη Βατίδου αποκάλυψε, πως ακόμα και αν μαγειρέψει για τον εαυτό της δε θα ψωνίσει από τη λαϊκή αγορά.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου: «Με εμένα μαμά και τον Αλέξη μπαμπά, έχουν...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά που απέκτησε με τον Κούγια

Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τη μαγειρική γκάφα που είχε κάνει

«Περισσότερο κάνω window shopping. Όπως είχα πει και πριν από ένα χρόνο δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο να πάω στη λαϊκή γιατί πάλι θα πάμε στο ένα αβοκάντο. Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο τρώω έτοιμο φαγητό. Μαγειρεύω που και που για μένα, είμαι μόνη μου, οπότε δε βολεύει, καλύτερα να το πάρεις έτοιμο αν και μου λείπει αυτό, γιατί είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό. Λαϊκή όμως δεν παίζει. Από τη βιασύνη μου είχα πάρει τον έτοιμο πουρέ και νόμιζα ότι ήταν μπεσαμέλ, αλλά ήταν πουρές και έφτιαξα κανονικά το παστίτσιο και από πάνω έβαλα τον πουρέ. Ήταν μικρά τα παιδιά πήγαιναν δημοτικό και γύρισαν πεινασμένα και λένε: ''Μαμά τι είναι αυτό; Κάτι έχει το παστίτσιο σου''. Πήρα το κουτάλι, δοκίμασα και κατάλαβα ότι είναι πουρές. Πείναγαν τόσο πολύ τα παιδιά που το έφαγαν», είπε η Εύη Βατίδου

Αυτά είναι τα δύο της παιδιά

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ήταν από τις μία μεγαλύτερες εορτές του χρόνου, η ημέρα των Χριστουγέννων, και οι περισσότεροι τα περάσαμε με τις οικογένειες μας, με τους φίλους μας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαίρεση σε αυτό δεν αποτέλεσε και το δημοφιλές μοντέλο, που επέλεξε να περάσει τη μέρα με τα αγαπημένα της παιδιά.

Το γεγονός, το έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών τους, θέλοντας να μοιραστεί στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να τους ευχηθεί.

«Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας! Χρόνια πολλά. Είθε τα Χριστούγεννα σας να είναι γεμάτα χαρά, αγάπη και γέλιο. Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία τους το γνωστό μοντέλο.