Ελένη Τσολάκη: Το ατύχημα με την τεράστια ουρά του νυφικού - Άγνωστο ευτράπελο στο γάμο της με τον Πετρουλάκη το 2017

Αποκαλύφθηκε μετά από επτά χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρόσφατα μια βραδινή έξοδο μιλώντας σε δημοσιογράφο του Happy Day με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας να προβάλλονται το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα απάντησε η Τσολάκη έκανε μια σπάνια αναφορά στο γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη το 2017. Το ζευγάρι διατηρεί εδώ και χρόνια δεσμό, ωστόσο είναι απόφαση και των δύο να κρατάνε χαμηλό προφίλ.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στο υπέροχο νυφικό, που είχε επιλέξει να φορέσει και στη συνέχεια αποκάλυψε - γελώντας - το ευτράπελο που είχε συμβεί την ημέρα του γάμου της.

Δείτε εδώ: Σπάνια φωτογραφία της Τσολάκη με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη στην κουζίνα του σπιτιού τους

Το άγνωστο ευτράπελο στο γάμο της Ελένης Τσολάκη με τον Πετρουλάκη

«Ο γάμος μου ήταν όπως τον είχα ονειρευτεί μικρή και το νυφικό μου έτσι ήταν και έγινε έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου. Κάθε γυναίκα το έχει όπως το φαντάζεται και ονειρεύεται. Νομίζω ότι ήμουν 100% μέσα σε αυτό, που μου άρεσε τότε και σε αυτό που μου αρέσει και σήμερα.

Το απρόοπτο στο γάμο ήταν όταν μου πάτησαν την ουρά και πήγα να φάω τα μούτρα μου. Δεν έγινε τη στιγμή που πήγαινα στο γαμπρό, κάποια άλλη στιγμή μου πάτησαν το φόρεμα και πήγα να πέσω, έπεσα τελικά», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό YOU και στη Τζώρτζια Συρίχα για τον γάμο της

Είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή; Κάνοντας αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά ο σύντροφός σου είναι εκείνος που σε βοηθάει και σε ξεκουράζει, στέκεται δίπλα σου στα δύσκολα και σε κάνει να τα ξεχνάς όλα;

«Σαφώς. Αυτό δυναμώνει μια σχέση και την κάνει σχέση ζωής, την κάνει να αξίζει και το αντίστοιχο θα κάνω και εγώ. Συμβουλεύομαι τον Παύλο, όχι σε κάθε λεπτομέρεια της δουλειάς μου γιατί αυτό μπορεί να είναι και φορτικό. Δεν ξέρει την δουλειά και τον κόσμο οπότε είναι δική του απόφαση να είναι ένα βήμα πιο πίσω, γιατί δεν αισθάνεται καλά και αυτό οφείλω να το σεβαστώ»

Δείτε όλη την συνέντευξή της εδώ.