Ελένη Τσολάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους

Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Τσολάκη μπορεί να είναι από τις παρουσιάστριες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και να συζητιέται έντονα με τις τοποθετήσεις της αλλά και την εκπομπή της στο OPEN (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), ωστόσο, την προσωπική της ζωή την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεύτηκαν με τον Παύλο Πετρουλάκη το 2017 στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Το παρών έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας τους, φίλοι και συνάδελφοι που τους ευχήθηκαν με τα καλύτερα λόγια.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και χρόνια (να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει), όπως και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Η Ελένη Τσολάκη μάλιστα, έμοιαζε με πριγκίπισσα! Επέλεξε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την σχεδιάστρια μόδας Μαρία Κονίδη, ενώ την εμφάνιση της επιμελήθηκε ο φίλος της Βασίλης Μπουλούμπασης (δείτε φωτογραφία).

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη

Ανήμερα των Χριστουγέννων ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους, με την παρουσιάστρια να δείχνει την πίτα που έφτιαξε.

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Βάρκιζα

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Κρατούν την προσωπική τους ζωή όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμούν να κρατούν τις στιγμές τους για τον εαυτό τους και να χωρίς δίνουν τροφή για σχολιασμό στα media (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη δεξίωση του γάμου τους). Μένουν στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Παλλήνη και η παρουσιάστρια του Πρωινό Σουσού μέσα από τα social media της έχει παρουσιάσει κάποιες εικόνες από αυτό.

Είναι μοντέρνο και "ζεστό", με μεγάλο κήπο και πισίνα σε αυτόν. Εκεί περνά πολλές από τις ημέρες του καλοκαιριού η ίδια, κάνοντας και γυμναστική που τόσο της αρέσει. Το εσωτερικό του είναι μίνιμαλ, σε λευκές και γκρι αποχρώσεις, με το ξύλο να κυριαρχεί.

undefined

Τζάκι Τσολάκη

undefined

undefined

undefined

undefined

Τσολάκη πισίνα

Τσολάκη κήπος

Τσολάκη αυλή